internetWEEK.cz menu TOPlist
Mýty a fakta o rakovině I.Mýty a fakta o rakovině I.
Rakovina je zákeřná nemoc, na níž mnoha lidem zemřeli jejich známí, či milovaní. Přesto kolem této závažné a smrtelné nemoci panuje mnoho otazníků. Co je tedy pravdou a co naopak nesmyslem?


Alternativa k zastupitelské demokraciiAlternativa k zastupitelské demokracii
Zastupitelská demokracie, jak je rozšířená v našich končinách, prochází těžkou krizí. Je však vůbec možné za ní najít jinou alternativu?


Závist: zakuklená nenávist, znamení neúspěchuZávist: zakuklená nenávist, znamení neúspěchu
Sedm smrtelných hříchů: pýcha, lakota, hněv, smilstvo, obžerství, lenost a závist. Který z nich napáchal v naší historii největší paseku?


Proč firmy hledají daňové ráje?Proč firmy hledají daňové ráje?
Jak je vůbec možné, že jsou za daňové ráje považovány i země, jako Velká Británie (EU), Kypr (EU), Holandsko(EU) a některé státy USA? Proč vlády s daňovými ráji raději bojují, než aby z České republiky udělaly přátelské místo k podnikání?


Samara se propadá Samara se propadá
Ruské město Samara je „pojídáno zaživa“: auta, autobusy a náklaďáky padají do obrovských děr. Samařané žijí ve strachu, kde se zase propadne země.


Prosím, neklikejte na tento odkaz!Prosím, neklikejte na tento odkaz!
Říkáte si teď, proč jste na ten zpropadený odkaz vlastně klikli? Protože vás zákaz neměl odradit, ale navnadit. Lidské podvědomí si totiž neumí poradit se záporem. Z toho důvodu provede člověk nejdříve to, co je zakázané.


Virtuální kanceláře - seznamVirtuální kanceláře - seznam
Virtuální kanceláře šetří peníze na zařízení vlastní kanceláře a administrativní pracovníky. Neuteče Vám pošta, zároveň můžete dělit práci od bydlení a zachovat si soukromí. Jako jediní zde nabízíme kompletní seznam virtuálních kanceláří v ČR!


10 nejzdravějších semen na zemi 10 nejzdravějších semen na zemi
Semena většinou obsahují spoustu zdraví prospěšných látek, ale je nutné je jíst syrová. Teplo jim nesvědčí, natož pražení. Můžeme je ale namočit, rozemlít nebo z nich udělat kaši. Nepoužívejte k jídlu semena solená nebo potažená cukrem.


Ženy za volantem: Prý řídí lépe než mužiŽeny za volantem: Prý řídí lépe než muži
Masírují nás ze všech stran. Ženy řidičky prý řídí auta lépe než muži řidiči. Takže jedno ALE...


James Cameron: simulace potopení TitanicuJames Cameron: simulace potopení Titanicu
Režisér filmu Titanic, James Cameron, připravil ke stému výročí první a zároveň poslední plavby, simulaci potopení této zřejmě nejslavnější lodě v historii.


Věčné mládí: hit několika posledních stoletíVěčné mládí: hit několika posledních století
Zdravý styl života, plastická chirurgie, kosmetické a podpůrné přípravky. To je současné know how jak zpomalit stárnutí a oklamat čas. Gen, který za stárnutí může, se přitom usilovně hledá. Jak ale bojovali v dávných stoletích naši předci?


Moderovaná internetová rozcestí: A 10 skupin na Facebooku!Moderovaná internetová rozcestí: A 10 skupin na Facebooku!
Každý den procházíme internet a z toho nejlepšího, co jsme objevili, tvoříme moderované rozcestí. Jen samé zajímavosti...


Nejlepší lék na světě je zadarmo: SMÍCHNejlepší lék na světě je zadarmo: SMÍCH
Smích je cestou k pohodě. Je okouzlující. Je zdravý. Je nakažlivý. Nezná přetvářku a odbourává bariéry. Je lékem na tělo i na duši. A je zadarmo...


NDE by mohla vysvětlit kvantová fyzikaNDE by mohla vysvětlit kvantová fyzika
Někteří teoretičtí fyzici se domnívají, že duše čili vědomí je součástí struktury vědomí od vzniku Univerza. Vědomí funguje jako program kvantového počítače a může objasnit zážitky blízké smrti…


DNA: První Američané přicházeli ve vlnáchDNA: První Američané přicházeli ve vlnách
Oba americké kontinenty byly osídleny ve třech migračních vlnách ze Sibiře spíše než jedinou migrací, říkají vědci, kteří prostudovali celé genomy původních obyvatel z Kanady a Jižní Ameriky.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí