internetWEEK.cz menu TOPlist
Konopí jako lékKonopí jako lék
Vědci vědí, že konopí má velmi dobré účinky na řadu nebezpečných nemocí. Nesmyslný boj proti pěstování konopí však nadále pokračuje. Případ Mykayly Comstockové naznačuje, že konopí může léčit leukémii.


Bankrot Detroitu: varování pro všechnyBankrot Detroitu: varování pro všechny
Detroit je prvním z velkých měst USA, které muselo vyhlásit bankrot. Příčiny nelze hledat jen v krizi automobilového průmyslu ale také v chybách politiků v posledních desítkách let. A bývalý starosta města jde na 28 let do vězení.


Vizionář Peter Joseph o současném systémuVizionář Peter Joseph o současném systému
Autor slavného alternativního dokumentu Zeitgeist v rozhovoru pro anglické vysílání Ruské televize (začátkem prosince 2012) vysvětluje, proč je v krizi současný politicko-ekonomický systém a co s tím.


Socialismus - funguje nebo nefunguje?Socialismus - funguje nebo nefunguje?
V poslední době koluje po českém internetu článek na téma – socialismus nefunguje. Za příklad slouží americká škola. A protože jde o Ameriku, mluví se o Obamově socialismu.


Skalní umění – okno do pravěkuSkalní umění – okno do pravěku
Nejslavnější pravěké malby jsou ve francouzských a španělských jeskyních (Lascaux, Altamira aj.), ale pozoruhodné skalní umění tvořili také Australci, indiáni i Afričané.


Zaostřeno na piercing: z extravagance módaZaostřeno na piercing: z extravagance móda
Zprvu bylo na piercing pohlíženo, jako na nevhodný, prznící a nevkusný doplněk. V současnosti je trendem číslo jedna a to nejen u teenagerů, ale i u dospělých.


V ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvuV ďábelském kruhu – M. Morris o konspiraci proti lidstvu
Michael Morris vysvětluje, proč se ekonomika v Evropě zhroutí, jak funguje již stovky let bankovní finanční systém a že nás čeká těžká doba se světlem na konci tunelu.


Nate Silver – Muž, který počítá budoucnostNate Silver – Muž, který počítá budoucnost
Statistik, který z nudy počítal výsledky baseballových zápasů. Vydělal balík v on-line pokeru. Přesně spočítal, že v roce 2008 vyhraje Barack Obama. Stal se nejlepším politickým bloggerem USA. Vidí do budoucnosti?


Brána do peklaBrána do pekla
Kráter na území Turkmenistánu je nepochybně jedním z nejzajímavějších míst na světě. Zahrál si například v reportážích o dopadu meteoritu v Rusku.


Projekt Magnet: UFO EXISTUJÍProjekt Magnet: UFO EXISTUJÍ
Projekt Magnet byl program kanadského ministerstva dopravy zaměřený na výzkum UFO, založený 2. prosince roku 1950. Kanaďané věřili, že pohon Ufo je založený na magnetizmu. A odhalují, že USA tají poznatky o UFO lépe, než o vodíkové bombě (1950!)...


Pekelné planety, kde rok trvá pár hodinPekelné planety, kde rok trvá pár hodin
Astronomové nacházejí planety, které lze bez nadsázky označit jako pekelné světy. Teplota se na jejich povrchu pohybuje okolo 2 až 3 tisíc stupňů Celsia. Jak to tam vypadá a proč jsou tyto planety považovány za záhadné?


Na téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laikyNa téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laiky
Následující příklad ze života ukazuje, jak je snadné se dostat do dluhové pasti a zbankrotovat. Jakým způsobem vznikla celá finanční krize a ve své podstatě i naznačuje, co nás ještě čeká...


Bermudský trojúhelník: Let číslo 19Bermudský trojúhelník: Let číslo 19
Zmizení celé letky Avengerů a pátracího letadla v jediném dni v roce 1945 je nejznámějším příběhem Bermudského trojúhelníku. Ztratilo se šest letadel...


Isla del Coco aneb co ukrývá Kokosový ostrov?Isla del Coco aneb co ukrývá Kokosový ostrov?
Na světě je mnoho krás, které ukrývají svá tajemství. Právě jednou takovou je ostrov v Pacifickém oceánu. Na tomto nevelkém ostrově totiž mají být ukryté poklady uloupené piráty!


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí