internetWEEK.cz menu TOPlist
Velké konspirační teorie: ChemtrailsVelké konspirační teorie: Chemtrails
Podívejte se na oblohu. Uvidíte silnou mlžnou čáru od letadla, která vydrží pěkně dlouho. Pozor, je v tom záměr! Vládci světa, ilumináti vás ohrožují. Taková je chemtrailová konspirační teorie. My jsme se pokusili dát dohromady všechna pro i proti.


Nejčastější astronomická UFONejčastější astronomická UFO
Některé poměrně běžné astronomické úkazy často lidé považují za UFO. Může se jednat o planety, přelety družic nebo meteory...


Projekt Magnet: UFO EXISTUJÍProjekt Magnet: UFO EXISTUJÍ
Projekt Magnet byl program kanadského ministerstva dopravy zaměřený na výzkum UFO, založený 2. prosince roku 1950. Kanaďané věřili, že pohon Ufo je založený na magnetizmu. A odhalují, že USA tají poznatky o UFO lépe, než o vodíkové bombě (1950!)...


Reinkarnace Jeffrey KeenaReinkarnace Jeffrey Keena
Penzionovaný hasič žil v jednom svém minulém životě jako generál americké občanské války. Jeffrey Keene této představě uvěřil a má k tomu více pádných důvodů.


Záhadní pravěcí tvorové ožívají!Záhadní pravěcí tvorové ožívají!
Na naší planetu kdysi dávno dopadl asteroid obřích rozměrů a všechny dinosaury a jiná pravěká zvířata zahubil. Takto by to mělo být. Co když se ale přizpůsobili změnám a kdesi v hlubokých pralesích a vodách žijí dodnes?


Je společná evropská armáda pouhou fikcí?Je společná evropská armáda pouhou fikcí?
Evropská unie dneška: 28 států s různými národními zájmy a umírněnou, ale přesto stále hluboce zarytou nacionalistickou záští. Může v tomhle guláší vzniknout něco, jako je společná evropská armáda?


Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?
Několik různých vynálezců nezávisle vynalezlo bezpečné a zelené jaderné plasmové baterie, které mohou po dobu pěti až deseti let dodávat spolehlivou a stálou energii bez jediného dobití. Proč o nich nevíme?


Diamantová baterie: Rána pod pás pro skeptiky!Diamantová baterie: Rána pod pás pro skeptiky!
Opravdová revoluce ve výrobě elektřiny je tu! Nic se nehýbe. Žádná chemie. To se jen diamanty sluní v radioaktivním odpadu...


Antarktické jezero Vostok bylo dobytoAntarktické jezero Vostok bylo dobyto
Rusové se provrtali až k hladině antarktického jezera Vostok, které se ukrývá pod 4 km silnou vrstvou ledu. Očekávají, že v jezeře by mohly žít více než dvacet miliónů let staré mikroorganismy, které se zcela odlišným způsobem vyvíjely...


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)
Mayský konec světa jsme přežili. Přestože nás v roce 2012 jen těsně minula sluneční bouře století. Armageddon ovšem může přijít prakticky kdykoliv. Jsme na cestě k nezvratnému osudu...


Tajemství jezera TiticacaTajemství jezera Titicaca
Prostřednictvím internetové aplikace „Google Earth“ lze narazit na velmi zajímavé věci. Mezi jiným také na anomálie v jezerech, které se nachází v peruánských centrálních oblastech And.


Je možná reinkarnace?Je možná reinkarnace?
Zážitky vysvětlované reinkarnací mají vždy velmi podobný scénář. Nějaká osoba si vzpomíná na dřívější život, na podrobnosti z tohoto života, o kterých by neměl dotyčný nic vědět. Je vůbec něco takového možné?


Časosběrné video: 17 zemí a 6000 fotografií v 5 minutáchČasosběrné video: 17 zemí a 6000 fotografií v 5 minutách
Fotograf Kien Lam vzal fotoaparát, navštívil celkem 17 zemí a fotil a fotil. Nafotil toho hodně… za 343 dní celkem 6 237 fotografií.


Terraformace Marsu je možná o něco reálnějšíTerraformace Marsu je možná o něco reálnější
Hlavním rozdílem mezi Zemí a Marsem je magnetické pole, které chrání naši planetu před kosmickým zářením. Vědci nyní zjistili, jak jednoduše udělat ochranný štít. Třeba pro Mars!


Očekávané technické novinky v automobilovém průmysluOčekávané technické novinky v automobilovém průmyslu
Automobilismus čelí byrokratické revoluci. Na spalovací motory se chystají další a další zákazy a regulace. Ačkoliv plnohodnotná ekologická náhrada není. Jak lze současná auta a paliva vylepšovat?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí