internetWEEK.cz menu TOPlist
James Cameron: simulace potopení TitanicuJames Cameron: simulace potopení Titanicu
Režisér filmu Titanic, James Cameron, připravil ke stému výročí první a zároveň poslední plavby, simulaci potopení této zřejmě nejslavnější lodě v historii.


Ohnivý kruh se probouzí k životu, Amerika je ohroženaOhnivý kruh se probouzí k životu, Amerika je ohrožena
Počet seismických aktivit po celé planetě roste. Ohnivý kruh se probouzí a je to špatná zpráva zejména pro západ USA.


Velké konspirační teorie – UFO a mimozemšťanéVelké konspirační teorie – UFO a mimozemšťané
Jenom v USA je denně evidováno na 400 nových hlášení o UFO. Záhadné létající objekty a mimozemšťané patří neodmyslitelně do naší doby a kultury. Stejně jako konspirační teorie...


Nejdřív sex, potom možná vztahNejdřív sex, potom možná vztah
Když někoho potkáte, zkusíte si domluvit rande. Vídat se, poznávat, začít spolu chodit. A potom možná dojde na sex. Nebo někoho potkáte, dojde na sex, nezávazně se scházíte a možná nakonec spolu začnete chodit….


Duchové Hirošimy – Začátek apokalypsyDuchové Hirošimy – Začátek apokalypsy
Lidstvo pomalu zapomíná na Hirošimu a Nagasaki. Dvě malé bomby tam způsobily v roce 1945 strašlivé zlo. Atomové mocnosti mají dnes připraveny k boji tisíce daleko silnějších atomových náloží.


Pozitivním myšlením k úspěchuPozitivním myšlením k úspěchu
Většina malých podnikatelů vidí sklenici jako napůl plnou. Na horské dráze podnikání mezi startem nové firmy a jejím uvedením do běhu je to opravdu jediný způsob, jak přežít a růst.


Relaxační hudba I – mořeRelaxační hudba I – moře
V dnešní uspěchané době není na krátký odpočinek příliš času. Přinášíme vám proto přehled nejlepší relaxační hudby, díky které můžete „vypnout“ na pár minut kdekoliv a kdykoliv.


Mýty a fakta o rakovině I.Mýty a fakta o rakovině I.
Rakovina je zákeřná nemoc, na níž mnoha lidem zemřeli jejich známí, či milovaní. Přesto kolem této závažné a smrtelné nemoci panuje mnoho otazníků. Co je tedy pravdou a co naopak nesmyslem?


ÚspěchÚspěch
Lidé často zjistí, že to, za čím se roky hnali, vlastně není tím, co chtěli. Když svého cíle dosáhli, nebyl to vlastně úspěch, ale prohra. Přestože okolí si myslí, že je vše jinak…


Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?
Co je příčinou touhy Američanů po penězích? Jaké má tato posedlost důsledky? Psycholog Thomas Singer odpovídá na otázky Pythie Peayové ohledně amerického „komplexu peněz“.


Mýty a fakta o klíšťatech, aneb co byste měli vědět!Mýty a fakta o klíšťatech, aneb co byste měli vědět!
Nebezpečí nazývané klíště na nás číhá na každém kroku. Mezi lidmi však koluje spousta mýtů, které nás děsí a to zcela zbytečně!


Zavirovaný PredátorZavirovaný Predátor
Bezpilotní bojová a výzvědná letadla Predator, nasazená v Afghanistánu, byla zavirována. Všechny systémy v řídícím středisku musely být obnoveny ze záloh. Virus se ale stále vrací.


Jak se žije nezaměstnaným v USA. Příběh Pauly Brayové. Jak se žije nezaměstnaným v USA. Příběh Pauly Brayové.
Chudoba se stává aktuálním novinářským tématem nejen u nás. Jak se v USA může ocitnout na existenčním dně vysokoškolsky vzdělaná žena, popisuje v otevřeném dopise prezidentu Spojených států Paula Brayová.


Mýty a fakta o závislostechMýty a fakta o závislostech
Dá se říci, že každý na světě má nějakou svoji závislost. Někdo menší, pojídá třeba sladké, jiný větší, kouří, pije alkohol, a někdo se zabíjí úplně, bere totiž drogy. Tak, nebo tak, i okolo tohoto tématu existuje velké množství nesrovnalostí.


8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme
Když se malý indiánek moc ptá, dostane v Amazonii do očí chilli. A když se ptát nepřestane, stane se z něho filosof. Filosofie je zvláštní vědní obor, o kterém si opravdoví vědci myslí, že to není žádná věda.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí