internetWEEK.cz menu TOPlist
Nikolaj Levašov: Záhadný konec kontroverzního léčitele Nikolaj Levašov: Záhadný konec kontroverzního léčitele
I na český internet pronikla informace, že zemřel slavný ruský léčitel, a nejen to, byl zavražděn – záhadnou vesmírnou energií. Jmenoval se Nikolaj Levašov. Kdo to byl a co hlásal?


Bludný Holanďan – loď brázdící v moříchBludný Holanďan – loď brázdící v mořích
Roku 1641 se Holandská obchodní loď blížila k mysu Dobré naděje. Náhle vplula do bouře. Kapitán chtěl bouří proplout. To se však nestalo. Loď narazila na útes a potopila se. Dodnes však má bloudit mořem!


Biopotraviny: mýty a faktaBiopotraviny: mýty a fakta
Mnoho z nás si kupuje biopotraviny. Domníváme se, že jsou lepší, než obyčejné potraviny. Nemýlíme se však? Zde najdete mýty a fakta, která vám prozradí pravdu o biopotravinách.


Loď Eastland aneb zapomenutá tragédie českého TitanicuLoď Eastland aneb zapomenutá tragédie českého Titanicu
Málokdo ví, že pouhé 3 roky po Titanicu, 24. července 1915, se v Chicagu potopila osobní loď Eastland, která v té chvíli byla plná Čechů. 220 z nich zemřelo. 6 metrů od břehu…


Svět řídí jedna superkorporace!Svět řídí jedna superkorporace!
Nejde přitom o konspirační teorii, ale o realitu – dokázali to výzkumníci Curyšské univerzity.


Proč vlastně chodíme spát? Proč vlastně chodíme spát?
Létáme do vesmíru, necháváme srážet elementární částice, ale o sobě sama toho víme zatím velmi málo. Napadlo vás vůbec, proč chodíme večer spát?


Zážitky blízké smrti amerických vojákůZážitky blízké smrti amerických vojáků
Mysteriózní odchod z tohoto světa nebo vystoupení z těla zažilo v boji mnoho vojáků, ale málokdo o tom mluví. Neradi vzpomínají na hrůzy války, ale jejich příběhy jsou velmi zajímavé.


10 odborných předpovědí, které vůbec nevyšly10 odborných předpovědí, které vůbec nevyšly
Předvídání budoucnosti je jako věštění z koule. Zejména, pokud chcete tvrdit, že je něco nemožné...


Anonymizér: Každým krokem na internetu zanecháváte spousty stopAnonymizér: Každým krokem na internetu zanecháváte spousty stop
Každého je tak možné zpětně vysledovat. A tyto informace zneužít. Minimálně Vám jsou šity reklamy na míru…. Odpovědí je anonymizér – Anonym Agent od katedrala.cz


I běžné léky na bolest z Vás udělají hluché, mrtvé nebo zombieI běžné léky na bolest z Vás udělají hluché, mrtvé nebo zombie
Běžné léky na bolest a nachlazení není dobré zobat jen tak preventivně. Pravidelně a v nadměrném množství. A v některých situacích raději vůbec!


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl druhý (supernovy)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl druhý (supernovy)
Výbuch blízké supernovy může být největším rizikem pro život na naší planetě. Máme se ho bát, a které hvězdy v našem okolí nás mohou poslat do věčných lovišť?


Relaxační hudba I – mořeRelaxační hudba I – moře
V dnešní uspěchané době není na krátký odpočinek příliš času. Přinášíme vám proto přehled nejlepší relaxační hudby, díky které můžete „vypnout“ na pár minut kdekoliv a kdykoliv.


Tajemné kavkazské dolmenyTajemné kavkazské dolmeny
Málokdo ví, že v kavkazských horách se nachází největší koncentrace dolmenů v Evropě. O jejich tvůrcích toho moc nevíme. Své tajemství si vzali do hrobu.


Záhada skryté hmoty stále nerozluštěnaZáhada skryté hmoty stále nerozluštěna
Naše znalosti o vesmíru jsou založeny na pozorování a výzkumu pouhých 4% jeho celkové hmotnosti. Zbytek tvoří skrytá hmota a energie. O co se jedná, jak se projevují a jsme jim na stopě?


Rakovina: Gersonova terapieRakovina: Gersonova terapie
Gersonova terapie je přírodní léčba, která aktivuje mimořádnou schopnost těla léčit samo sebe. Podle jejích propagátorů léčí některé druhy rakoviny, cukrovku, alergie a další nemoci.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí