internetWEEK.cz menu TOPlist
Mají zvířata duši, nebo ne?Mají zvířata duši, nebo ne?
Již léta se mezi lidmi vedou dohady, zda zvířata mají duši. Dle jedné strany se jedná o živého tvora, který rozhodně duši musí mít, dle druhé strany zvířata zkrátka duši nemají. Jak to tedy je?


Virtuální kanceláře - seznamVirtuální kanceláře - seznam
Virtuální kanceláře šetří peníze na zařízení vlastní kanceláře a administrativní pracovníky. Neuteče Vám pošta, zároveň můžete dělit práci od bydlení a zachovat si soukromí. Jako jediní zde nabízíme kompletní seznam virtuálních kanceláří v ČR!


Emma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyněEmma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyně
Britská umělkyně přemalovala svůj obličej 1250krát. Aby ukázala evoluci života a svůj pohled do lidského budoucna. Toto video však není jejím prvním počinem. Jednou zestárla a umřela, aby se znovu narodila. A věnuje se také chvályhodným tématům…


Klinická smrt – co se s námi děje?Klinická smrt – co se s námi děje?
Zavřete oči a za krátkou chvilku se ocitá vaše nehmotná stránka v tunelu. Vidíte své zesnulé příbuzné a probíhá vám celý váš život před očima. Takto popisují klinickou smrt ti, kteří jí prošli!


Chování a vzhled mimozemšťanů podle vědcůChování a vzhled mimozemšťanů podle vědců
Podle některých jsou malí, šediví, mají velkou hlavu a oči. V Hollywoodu si je představují všelijak, většinou dost nechutně. Přiletí, začnou pálit laserem do Bílého domu a nakonec je zničí americký prezident ve stíhačce…


Rady jak začít podnikatRady jak začít podnikat
Následující rady jsou opravdu moudré a napsal je mladý muž, brněnský novinář Michal Kašpárek. Stojí za to, se nad nimi zamyslet – a začít něco dělat.


Co řekl Snowden německé televiziCo řekl Snowden německé televizi
Prvnímu televiznímu vystoupení Edwarda Snowdena naše média příliš pozornosti nevěnovala. Přečtěte si, o čem americký uprchlík a bývalý zaměstnanec amerických tajných služeb mluvil.


Reinkarnace: 10 pozoruhodných minulých životů Reinkarnace: 10 pozoruhodných minulých životů
Když tělo zemře, duše se znovuzrodí v novém. Řada lidí si na své minulé životy pamatuje. Přinášíme deset velmi pozoruhodných příběhů reinkarnace...


Rozhovor s Dianou Klibániovou, slečnou,  která si prošla peklem!Rozhovor s Dianou Klibániovou, slečnou, která si prošla peklem!
Když jsme zdraví, málokdo z nás si dokáže představit, že by se náš život mohl změnit během chvilky v holý boj. Dianě se to stalo. Byla jí diagnostikována rakovina kosti.


Temná energie – noční můra vědcůTemná energie – noční můra vědců
Něco je jinak. Někde ve vesmíru je utajená síla, kterou neumějí vysvětlit ani ti nejlepší matematici světa. Nová generace kosmologů zpochybňuje naše základní porozumění vesmíru. Teorie Velké třesku tak úplně nefunguje.


V-7: Létající talíř pro HitleraV-7: Létající talíř pro Hitlera
Víte, že první lidské UFO chtěli zkonstruovat nacisti? Chtěli vyrobit létající talíř pro Hitlera - V7.


Církevní restituce: největší tunel v dějinách země?Církevní restituce: největší tunel v dějinách země?
O prsa koalice protlačila sněmovnou zákon na restituce církvím. Přes nesouhlas opozice a většiny obyvatel. Tady nejde o víru, ale o peníze a majetky. A příliš nejasností...


Zázrak přírody? Ne, Ledový muž jen ovládá své těloZázrak přírody? Ne, Ledový muž jen ovládá své tělo
Wim Iceman Hof vydrží hodinu sedět obložen ledem, běhá bos v Arktidě a na Mount Everest lezl v šortkách. Používá mentální techniku, která mu umožňuje přežít v extrémních podmínkách.


Úředník draží zakázku na webové stránky!Úředník draží zakázku na webové stránky!
Máme odsouhlasený rozpočet na tvorbu internetových stránek. Rozpočet je 2 miliony korun. Jedná se tedy o podlimitní veřejnou zakázku a není třeba vyhlašovat výběrové řízení. Předmětem této aukce je získání této zakázky. Kdo dá více, získá zakázku.


8 záhad a tajemství posledních týdnů očima vědců8 záhad a tajemství posledních týdnů očima vědců
Vybíráme z osmi nejzajímavějších článků, které jsme v posledních týdnech na internetu objevili. Většinu z nich jsme mohli zařadit také do rubriky věda a technika.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí