internetWEEK.cz menu TOPlist
Muž, který byl v nebi, kontra skepticiMuž, který byl v nebi, kontra skeptici
Příběh lékaře dr. Ebena Alexandra je pozoruhodný. V roce 2008 upadl při onemocnění meningitidou do kómatu a v době, kdy mu nefungoval mozek, prožil cestu do nebe.


Stará posvátná místa Stará posvátná místa
Víru našich prehistorických předků dávno vymazalo křesťanství. Ztráta paměti je pozoruhodná. Nevíme, kdo jsme byli, ani odkud jsme přišli. Když ještě žili Evropané v těsném spojení s přírodou, uctívali některá místa. Podívejme se, jak to bylo v Litvě


Prožitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDEProžitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDE
Shared-death experience je fenomén, který zkoumal Raymond Moody. Lidé, kteří jsou v přítomnosti umírající osoby, mají někdy zvláštní vjemy deformovaného prostoru, vidí světelný tunel nebo mají pocit, že se vznášejí.


Jsme na stopě záhady kulového blesku?Jsme na stopě záhady kulového blesku?
Objeví se bez varování, vyvolá paniku, občas něco zničí a přivolá reportéry TV Nova. To je kulový blesk. Mimořádně vzácný a záhadný úkaz. Díky čínským vědcům jsme teď ale blíže k odhalení jeho tajemství.


Videa: kometa nad západním obzoremVidea: kometa nad západním obzorem
I u nás bylo možné spatřit nad západním obzorem jasnou kometu Pan-STARRS. Podmínky pro její pozorování nebyly ideální. Pokochejte se snímky a videi od zejména zahraničních pozorovatelů.


EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit
Komunikace s mrtvými je možná? Opravdu se mrtví snaží kontaktovat s naším světem? Přes média ano, ale mrtví začali zanechávat hlasové zprávy přes magnetofony, diktafony, radia, televize a webkamery. Hlasy ze záhrobí můžete nahrát i vy!


Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu
Příběh saudskoarabského bloggera Raífa Badawího se vrací na scénu. Ve hře je opět trest smrti za několik vět na internetové síti.


Třetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismusTřetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismus
Díky sociálním sítím a absenci skutečných celebrit hýbe nejen českým mediálním prostorem nový fenomén, který jsme nazvali CPM hyenismus.


8 záhad a tajemství posledních týdnů očima vědců8 záhad a tajemství posledních týdnů očima vědců
Vybíráme z osmi nejzajímavějších článků, které jsme v posledních týdnech na internetu objevili. Většinu z nich jsme mohli zařadit také do rubriky věda a technika.


Záhadní staří KréťanéZáhadní staří Kréťané
Odkud se vzali a jak mohli na skalnatém ostrově uprostřed Středozemního moře vytvořit původní obyvatelé Kréty skvělou civilizaci před několika tisíci lety? To člověka napadne, když navštíví tento středomořský ostrov.


Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!
Většina savců kost v penisu má. Ačkoliv její velikost se velmi liší. A vědci přišli se zajímavým evolučním vysvětlením záhady pyjové kosti.


Netradiční pohled na zatmění SlunceNetradiční pohled na zatmění Slunce
Úplné zatmění Slunce je nejúchvatnějším nebeským úkazem. NASA nyní zveřejnila velmi netradiční pohled na tuto podívanou.


Iluze hmoty: Fyzická realita není vůbec fyzickáIluze hmoty: Fyzická realita není vůbec fyzická
Naše vědomí, city, myšlenky působí zpětně na realitu způsobem, který může mít pozoruhodné výsledky. Jde jen o to uvědomit si, že vědomí je propojené, a problémy jsou řešitelné.


Rady jak začít podnikatRady jak začít podnikat
Následující rady jsou opravdu moudré a napsal je mladý muž, brněnský novinář Michal Kašpárek. Stojí za to, se nad nimi zamyslet – a začít něco dělat.


Mimozemšťané a snyMimozemšťané a sny
Terezu začali ve snech častěji kontaktovat příchozí z vesmíru. Zdá se jí o nich poměrně často od té doby, co uviděla UFO. Byla s přítelem na dovolené v Řecku a oba si všimli podivného létajícího objektu, který vyfotografovali.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí