internetWEEK.cz menu TOPlist
Místo zločinu: Ground ZeroMísto zločinu: Ground Zero
Američané se stále dožadují pravdy o 11. září. Film 9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out předkládá základní důkazy, proč nemůžeme věřit tomu, že tři mrakodrapy v New Yorku zbourala dvě letadla.


Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...
Přestože je oblast 51 jedním z nejznámějších míst světa, málokdo zná jeho pravý účel. Možná právě toto tajemství přitahuje tolik pozornosti. Je v tom záměr? Vydejte se s námi na zajímavou expedici...


V Číně byl nalezen zcela nový druh jeskynních lidíV Číně byl nalezen zcela nový druh jeskynních lidí
Žili v letech 14.500 až 11.500 v jižní Číně. Tito lidé vykazují nezvyklou směs starých a moderních anatomických znaků. Zřejmě se jedná o zcela nový druh jeskynních lidí…


Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!
Většina savců kost v penisu má. Ačkoliv její velikost se velmi liší. A vědci přišli se zajímavým evolučním vysvětlením záhady pyjové kosti.


Top ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFOTop ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFO
Všechny případy v tomto žebříčku byly pozorovány více svědky, některé byly vyšetřovány policií a zpravodajskými službami. Výběr provedla skupina špičkových ufologů pro dokumentární film Paula Kimballa Best Evidence, který odvysílala UFOtv.


Hrad Houska – brána do jiného světa?Hrad Houska – brána do jiného světa?
Ačkoliv se hrad nepyšní zvláštní krásou, ani výjimečnými královskými zahradami, přitahuje k sobě mnoho návštěvníků. Proč? Protože se zde má nacházet vchod do pekel. Chcete-li se dozvědět více, čtěte dál...


Indigové dítě o změnách na ZemiIndigové dítě o změnách na Zemi
Rozhovor se Sašou stojí za pozornost. V roce 2008 se šířily internetem názory jiného ruského indigového dítěte - Borise. Saša odpověděl na jakékoliv otázky a jeho odpovědi jsou téměř vždy překvapivé.


Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena Podivuhodný příběh léčitele Alfonse Vena
Tradiční lékařská péče ho nezachránila před následky zásahu elektrickým proudem. Léčil se sám a potom přišla vize, která z něj udělala slavného homeopata a úspěšného léčitele.


Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?
Nacisté získali mnoho pokladů. Předpokládá se, že některé jsou ukryty i stovky metrů pod zemí v bývalé podzemní továrně Richard. Jaká tajemství jsou pohřbena v prostorech s nejasným účelem?


Bumerang: záhada nebo zábava?Bumerang: záhada nebo zábava?
Bumerang je bezesporu hi-tech vynález leteckých inženýrů doby kamenné. Profil křídla s dokonalou aerodynamikou kombinuje řadu fyzikálních zákonů. Může vám zachránit život v divočině. A je s ním vážně legrace...


10 trendů (de)formujících civilizaci a východisko10 trendů (de)formujících civilizaci a východisko
Hodně lidí cítí, že se nacházíme v době velkých změn. Ale o jaké změny přesně jde? Abychom na tu otázku mohli odpovědět, musíme prozkoumat současné trendy vývoje a pokusit se porozumět, kam směřují.


Úchvatné video: Země z oběžné dráhyÚchvatné video: Země z oběžné dráhy
Viděli jste někdy hezčí a větší mraveniště? Toto je GIGA... Podívejte se na krásy naší planety z výšky 360 kilometrů.


Teroristické útoky omezují naše svobodyTeroristické útoky omezují naše svobody
S každým dalším úderem v kterékoliv části světa dochází k dalšímu omezení svobod nás všech. Teroristické útoky nás o svobodu dříve nebo později připraví!


Další záhada Stonehenge vyřešenaDalší záhada Stonehenge vyřešena
Pomohlo suché léto a krátká hadice na kropení trávy. Pozorný správce dostal geniální nápad. Uspěl tam, kde neuspělo mnoho historiků.


NSA: ještě horší, než jsme čekali NSA: ještě horší, než jsme čekali
Novinky okolo špionážních aktivit NSA: sledování stovek tisíc SMS zpráv denně, zanedbatelný přínos v boji proti terorismu a odposlechy počítačů, které nejsou připojeny k internetu.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí