internetWEEK.cz menu TOPlist
Nejlepší UFO videa - co je to?Nejlepší UFO videa - co je to?
UFOlogie není sci-fi ani fantasmagorie. Odhalujeme nejpovedenější záběry neidentifikovatelných létajících objektů. Poznáte co je to?


Největší konspirační teorie světaNejvětší konspirační teorie světa
11 září 2001. Smrt Lady Diany, J.F. Kennedyho a Usáma Bin Ládina. NWO, UFO a mimozemšťané, HAARP, globální oteplování, USA na Měsíci, Pearl Harbor, chemtrails a protokoly sionských mudrců! Pro a proti. Udělejte si názor...


Vědci žasnou: globální oteplování se zastaviloVědci žasnou: globální oteplování se zastavilo
Britští klimatologové nezaznamenali významný nárůst globálních teplot od roku 1997. Ledovce v Arktidě však rychle tají. Co se děje? Skončilo globální oteplování, nebo si jen dalo přestávku?


Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?Přiblíží nás ke hvězdám jaderná medúza?
Na jedné straně zde máme objevy obyvatelných planet u blízkých hvězd. Na straně druhé přichází zajímavá inovace mezihvězdných letů. Nejnovější projekt jaderné medúzy vychází ze známého Projektu Orion. Budeme cestovat na vlnách atomových výbuchů?


Obyčejné video může být uměnímObyčejné video může být uměním
Podívejte se na povedené kompilace zpomalených záběrů z dílny RobertLVI


Feng Shui a myFeng Shui a my
Feng Shui je velmi staré učení o harmonii lidského života. Má nám pomoci k vytvoření šťastného domova i pracoviště. Celé učení se opírá o tok energie ČCHI, která je všudypřítomná. Je v prostoru kolem nás.


Očkování: všechna pro i protiOčkování: všechna pro i proti
Každý, kdo se narodí zde, musí být povinně očkovaný. Necháváme se očkovat i dávkami, které nejsou povinné, ale mají chránit naše zdraví. Kupujeme si je dobrovolně, i když často mají mnoho vážných vedlejších účinků. Někdo je pro, jiný proti.


Sedm novodobých sociálních třídSedm novodobých sociálních tříd
BBC provedla velký průzkum a rozdělila společnost do sedmi nových sociálních tříd, které ani zdaleka neodrážejí pouze příjmovou a majetkovou stránku.


Prosím, neklikejte na tento odkaz!Prosím, neklikejte na tento odkaz!
Říkáte si teď, proč jste na ten zpropadený odkaz vlastně klikli? Protože vás zákaz neměl odradit, ale navnadit. Lidské podvědomí si totiž neumí poradit se záporem. Z toho důvodu provede člověk nejdříve to, co je zakázané.


Pilotovaný let na Mars je proti islámuPilotovaný let na Mars je proti islámu
Šejk Ali al Hemki vydal prohlášení, podle kterého je pilotovaný let na Mars v rozporu s islámem. K rudé planetě mezitím startuje první indická sonda.


Záhadní pravěcí tvorové ožívají!Záhadní pravěcí tvorové ožívají!
Na naší planetu kdysi dávno dopadl asteroid obřích rozměrů a všechny dinosaury a jiná pravěká zvířata zahubil. Takto by to mělo být. Co když se ale přizpůsobili změnám a kdesi v hlubokých pralesích a vodách žijí dodnes?


Když při dobývání vesmíru umírají lidéKdyž při dobývání vesmíru umírají lidé
Existuje pět velkých katastrof v dějinách kosmonautiky, při kterých umírali astronauti. O těchto nehodách se dočtete spoustu informací, vyšly o nich knihy a každoročně se připomínají. Při dobývání vesmíru však umírali i lidé zcela bezejmenní...


Na téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laikyNa téma úvěrové pasti aneb Průvodce pro laiky
Následující příklad ze života ukazuje, jak je snadné se dostat do dluhové pasti a zbankrotovat. Jakým způsobem vznikla celá finanční krize a ve své podstatě i naznačuje, co nás ještě čeká...


Naděje v léčbě rakoviny! Onkolytický virus v prvních testech úspěšný!Naděje v léčbě rakoviny! Onkolytický virus v prvních testech úspěšný!
Geneticky upravený virus je schopný sám likvidovat nádorové buňky a vyburcovat imunitní systém. Vedlejším účinkem je pouze pocit jako při chřipce! Virus vakcinie JX-594 je snad dobrá šance do budoucna.


Extrémní izolace, lidská mysl a halucinaceExtrémní izolace, lidská mysl a halucinace
Věda potvrzuje, že osamělost produkuje halucinace. Té jsou vystaveni hlavně staří lidé nad 65 let. Lidská izolace je však studována i z jiných důvodů – patří neodmyslitelně například k vězeňství nebo k válečnému zajetí.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí