internetWEEK.cz menu TOPlist
NASA: úchvatná 4K videa z vesmíruNASA: úchvatná 4K videa z vesmíru
NASA nás zásobuje nádhernými videi v obrovském rozlišení a s vysokou frekvencí snímků. Je opravdu na co se dívat!


Začíná nová etapa kosmických letůZačíná nová etapa kosmických letů
Úspěšný start soukromé kosmické lodě Falcon 9 společnosti SpaceX k mezinárodní stanici ISS představuje začátek zcela nové etapy dobývání vesmíru. Vesmírné lety se totiž pomalu začínají dostávat do soukromých rukou. Ztratí státy svůj monopol?


Nejděsivější místa na zemi I.Nejděsivější místa na zemi I.
Existuje mnoho míst, která jsou něčím výjimečná. Jsou i taková, ze kterých nám běhá mráz po zádech. Nejčastěji se na nich stala nějaká tragédie. Do prostředí se otisklo zoufalství, vztek, hrůza. Tato místa nejsou obyčejná. Často na nich jsou uvízlé d


Albert Einstein měl pravdu: Jak se chytají gravitační vlnyAlbert Einstein měl pravdu: Jak se chytají gravitační vlny
Po srážce dvou černých děr byly potvrzeny gravitační vlny, které předpověděl Albert Einstein. Podívejte se na zajímavé video, jak se gravitační vlny chytají...


Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?
Co je příčinou touhy Američanů po penězích? Jaké má tato posedlost důsledky? Psycholog Thomas Singer odpovídá na otázky Pythie Peayové ohledně amerického „komplexu peněz“.


Setkání s andělySetkání s anděly
Jeden díl seriálu „Nevysvětlitelné záhady“ je zaměřený na nebeské bytosti. Andělé zachraňují děti padající ze stromů, lidi z hořících letadel nebo oběti ohrožené šíleným únoscem. Ani nemusejí mít křídla, často mají podobu našich příbuzných.


5 tipů jak být úspěšný5 tipů jak být úspěšný
Neseme si v sobě vzorce minulosti, které do nás otiskli zejména naši rodiče. Máme tendenci je napodobovat, a to i v tom, co nedělali dobře. Zkuste něco nového.


Göbekli Tepe - stavba z doby AtlantidyGöbekli Tepe - stavba z doby Atlantidy
Zřejmě nejúžasnější archeologický objev moderní doby se nachází v jihovýchodním Turecku. Je o tisíce let starší než nejstarší stavební památky.


Mýty a fakta o vztazíchMýty a fakta o vztazích
Od našeho okolí slýcháváme mnoho rad, co máme, nebo co bychom měli dělat, když… Na tyto rady se však nemůžeme stoprocentně spolehnout, neboť lidé považují mnoho mýtů za pravdu a naopak. Jak je to tedy s láskou a vztahy ve skutečnosti?


Na falešné záběry UFO naletěli lidé více, než si mysleliNa falešné záběry UFO naletěli lidé více, než si mysleli
Režisér Aristomenis Tsirbas si tak trochu udělal legraci z uživatelů Youtube a zveřejnil zajímavé video, zachycující UFO na kalifornském nebi.


Jak na ranní vstávání?Jak na ranní vstávání?
ABECEDA PODNIKÁNÍ Vám radí vstávat brzy. Protože tak uděláte více práce. A snáze dosáhnete úspěchu. Je však možné si ranní vstávání osvojit, či je vrozené?


Nyos: Africké jezero smrtiNyos: Africké jezero smrti
V Kamerunu, mezi skalnatými horami a zelenými pláněmi se nachází přibližně dva kilometry dlouhé jezero. Krajina i jezero lákají svoji krásou turisty, ale pozor! Jezero je tichým zabijákem.


Naděje v léčbě rakoviny! Onkolytický virus v prvních testech úspěšný!Naděje v léčbě rakoviny! Onkolytický virus v prvních testech úspěšný!
Geneticky upravený virus je schopný sám likvidovat nádorové buňky a vyburcovat imunitní systém. Vedlejším účinkem je pouze pocit jako při chřipce! Virus vakcinie JX-594 je snad dobrá šance do budoucna.


Armáda KLDR Armáda KLDR
Na korejském poloostrově se pořádně chrastí zbraněmi. Je ovšem značně nepravděpodobné, že by současná krize přerostla v ozbrojený konflikt. Podívejte se na stručný přehled výzbroje KLDR.


Deprese  - co s ní? Deprese - co s ní?
Depresivní nálady se zdají být banální věcí, vědci a lékaři si to však nemyslí. Zkoumají tuto psychickou nemoc permanentně. A ta se šíří po světě jako podivná nákaza.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí