internetWEEK.cz menu TOPlist
Nejlepší fotky z Marsu a konec velké kachnyNejlepší fotky z Marsu a konec velké kachny
Laboratoř Curiosity brouzdá Marsem v kráteru Gale a přináší nejen úchvatné snímky povrchu ale také informace o složení povrchu, atmosféry apod. Podívejte se na nejlepší fotografie, které dosud Curiosity pořídila.


Problém pro vesmírné cestovatele: zastihne je AlzheimerProblém pro vesmírné cestovatele: zastihne je Alzheimer
„Houstone, máme problém, myslím, že někteří členové posádky začínají mít příznaky Alzheimerovy choroby“. S trochou nadsázky by nějak podobně mohla v budoucnu znít zpráva z dalekého vesmíru.


Země člověkem přemnoženáZemě člověkem přemnožená
Kolik lidí žije na Zemi? Jaké je věkové rozložení? Víte, že nás byla první miliarda až roku 1804 a v roce 1927 teprve miliardy dvě?


Konspirace: Smrt princezny Diany po 15 letech Konspirace: Smrt princezny Diany po 15 letech
Co je nového v oblasti vyšetřování záhadné nehody? Paparazzi Andanson byl agent MI6, spáchal sebevraždu, ale měl v hlavě dvě díry. Někteří spisovatelé tvrdí, že v Paříži šlo o atentát na přání královské rodiny.


Záhadní pravěcí tvorové ožívají!Záhadní pravěcí tvorové ožívají!
Na naší planetu kdysi dávno dopadl asteroid obřích rozměrů a všechny dinosaury a jiná pravěká zvířata zahubil. Takto by to mělo být. Co když se ale přizpůsobili změnám a kdesi v hlubokých pralesích a vodách žijí dodnes?


Skryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinouSkryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinou
Jen 25% lávy se dostane na povrch. Většina zůstává skryta pod hladinou oceánů. Nové útvary lze spatřit pouze díky specializované technice. Vědci navštívili sopku nedaleko Islandu a přivezli úchvatné snímky!


Tajemná jezerní monstra ITajemná jezerní monstra I
Neexistuje snad nikdo, kdo by neslyšel o příšeře z jezera Loch Ness. Skotská národní obluda láká k jezeru tisíce turistů. Po světě však existují mnohá další jezera, ve kterých byli spatřeni tajemní tvorové.


Místo zločinu: Ground ZeroMísto zločinu: Ground Zero
Američané se stále dožadují pravdy o 11. září. Film 9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out předkládá základní důkazy, proč nemůžeme věřit tomu, že tři mrakodrapy v New Yorku zbourala dvě letadla.


IT je Achillovou patou lidstvaIT je Achillovou patou lidstva
Naše závislost na informačních technologiích nás ohrožuje. Svoji existenci si bez nich nedovedeme představit. Řídí vše, co nám slouží. Tento dobrý sluha je zlým pánem...


Záhadná afrodisiaka - mýty a skutečnostZáhadná afrodisiaka - mýty a skutečnost
Afrodisiaka jsou takovým malým zázrakem. Posilují samotný pohlavní pud a sexuální tužbu umocňují. Co všechno afrodiziaka dovedou?


Jsou Země a Sluneční soustava něco extra?Jsou Země a Sluneční soustava něco extra?
Je naše Sluneční soustava typickým planetárním systémem? A co Země? Je běžnou, nudnou planetou nebo je výjimečným tělesem v obrovském vesmíru?


Havajští šamani KahunovéHavajští šamani Kahunové
Před několika lety u nás propukl zájem o nauku usmíření a odpuštění ho´oponopono. Spolu s ním se objevila i dosud neznámá slova huna nebo kahunové.


Svatý grál - relikvie světaSvatý grál - relikvie světa
Svatý Grál - legenda legend. Pojďte poznat jeho historii.


Video z AntarktidyVideo z Antarktidy
Fascinující časosběrné video s celou škálou nejen optických atmosférických jevů a ruchu života v okolí polární stanice McMurdo a Scottovy základny v Antarktidě.


Přestěhujeme se někdy na Mars?Přestěhujeme se někdy na Mars?
Země je naší kolébkou, ale každý musí jednou svou kolébku opustit. Dokážeme někdy přeměnit Mars v obyvatelnou planetu? Jak toho docílit?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí