internetWEEK.cz menu TOPlist
Nejčastější astronomická UFONejčastější astronomická UFO
Některé poměrně běžné astronomické úkazy často lidé považují za UFO. Může se jednat o planety, přelety družic nebo meteory...


RSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolouRSS pohodlně, aneb mějte obsah pod kontrolou
Někteří lidé považují RSS za přežitek, jiní na něj nedají dopustit. Představujeme vám pěknou aplikaci, díky které můžete mít články z internetWEEK.cz i dalších zdrojů pěkně na dosah ruky.


Top ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFOTop ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFO
Všechny případy v tomto žebříčku byly pozorovány více svědky, některé byly vyšetřovány policií a zpravodajskými službami. Výběr provedla skupina špičkových ufologů pro dokumentární film Paula Kimballa Best Evidence, který odvysílala UFOtv.


Léčivá houba: REISHILéčivá houba: REISHI
Výčet pozitivních účinků houby Lesklokorky lesklé je velmi obsáhlý. Tento tradiční lék dlouhověkých Číňanů a Japonců pomáhá při cukrovce, vysokém tlaku, obnově buněk nebo i v boji proti rakovině.


Poradcům své finance raději nesvěřujtePoradcům své finance raději nesvěřujte
Už to zažil asi každý. Telefonát, kde se na druhém konci někdo rozvykládá, že vám chce pomoct ušetřit, vytvořit celoživotní finanční plán a zajistit vás do budoucnosti. Stačí na chvíli se s dotyčným setkat. Jít na schůzku či nejít?


Co vás velký byznys naučí o kultuře podnikáníCo vás velký byznys naučí o kultuře podnikání
Cílem vysoké kultury podnikání je zajistit, aby vaši zaměstnanci byli šťastní a produktivní. Když je máte, tak od vás nebudou utíkat a navíc budou přitahovat do vaší firmy další nové talenty...


Když se z boje proti klimatickým změnám stanou pouhá slovaKdyž se z boje proti klimatickým změnám stanou pouhá slova
Ekvádor po několika letech ruší iniciativu Yasuní-ITT a začíná s těžbou ropy na okraji národního parku a jednoho z nejkrásnějších pralesů na světě. Velký podíl viny na tom nese celá planeta.


Opravdu bylo za komunistů lépe?Opravdu bylo za komunistů lépe?
Na internetu je zajímavá stránka, která srovnává ceny v roce 1989 s těmi současnými.


Pravidelný výdělek na ruletě? NesmyslPravidelný výdělek na ruletě? Nesmysl
Nový trend v internetové reklamě představují návody, jak pravidelně vyhrávat vysoké částky na elektronické ruletě v internetových kasinech. Všechny bez výjimky však představují jen jeden model zvaný Martingale. Jak daleko to s ním lze dotáhnout?


Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?Čemu věřit ve sportu? Co je fakt a co fikce?
Uplácení, sázení a doping. Velké peníze a nástroj moci. Je tu ještě místo pro soupeření a ideály? Existuje čistý sport, jak tvrdí desetibojaři Dvořák a Šebrle? Nebo silový trojbojař Jakub Sedláček?


Ani bohatým nevyjde každý start-up. Na co si dát pozor?Ani bohatým nevyjde každý start-up. Na co si dát pozor?
Start-up je moderním označením začínajícího podnikání. Tyto nové příležitosti skrývají obrovský potenciál ale i riziko neúspěchu. Neúspěšné projekty většinou udělaly alespoň jednu z následujících chyb.


NDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepíNDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepí
Nevidomí od narození vidí, sebevrazi nacházejí klid. Jedna slepá žena se setkala s Ježíšem. Americký psycholog Ken Ring zkoumá zážitky lidí, kteří prošli klinickou smrtí.


Co všechno prozrazuje DNACo všechno prozrazuje DNA
DNA obsahuje obrovské množství informací včetně programovacího jazyka, jehož původ bez uznání vyšší inteligence, která vše vymyslela, těžko pochopit. Vypovídá také o nás - kdo vlastně jsme, my Češi, Moravané a Slezané.


Pekelné planety, kde rok trvá pár hodinPekelné planety, kde rok trvá pár hodin
Astronomové nacházejí planety, které lze bez nadsázky označit jako pekelné světy. Teplota se na jejich povrchu pohybuje okolo 2 až 3 tisíc stupňů Celsia. Jak to tam vypadá a proč jsou tyto planety považovány za záhadné?


Očkování: všechna pro i protiOčkování: všechna pro i proti
Každý, kdo se narodí zde, musí být povinně očkovaný. Necháváme se očkovat i dávkami, které nejsou povinné, ale mají chránit naše zdraví. Kupujeme si je dobrovolně, i když často mají mnoho vážných vedlejších účinků. Někdo je pro, jiný proti.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí