internetWEEK.cz menu TOPlist
Co skrývají záhadné kovové kodexy?Co skrývají záhadné kovové kodexy?
Zpočátku se psalo o nálezu jordánských kodexů jako o unikátním objevu, který by svým významem mohl předstihnout slavné svitky od Mrtvého moře.


Výhody meditaceVýhody meditace
Západní věda odhaluje, že meditace není jen podivínský úlet, ale má pozoruhodné formativní účinky na lidské schopnosti a obecně na lidské zdraví a pocit štěstí.


Vodnářský zvon léčíVodnářský zvon léčí
Na první pohled na něm není nic až tak zvláštního. Vypadá jako běžný lavor s vodou. Ovšem všichni jsou z něj nadšení, neboť jeho zvuk léčí. Navíc voda v něm vytváří fantastické obrazce.


Nejčastější astronomická UFONejčastější astronomická UFO
Některé poměrně běžné astronomické úkazy často lidé považují za UFO. Může se jednat o planety, přelety družic nebo meteory...


Vědecky objasněno: Záhadné zvuky polární zářeVědecky objasněno: Záhadné zvuky polární záře
Při pozorování polární záře řada lidí slyšela záhadné zvuky. A byli považováni za fantasty. Až jednou ty samé zvuky slyšel fyzik Unto K. Laine. 25 let nevynechal jedinou možnost tyto tajemné zvuky nahrát. A vysvětlit jejich původ…


Krachují státy kvůli investorům nebo investoři kvůli státům?Krachují státy kvůli investorům nebo investoři kvůli státům?
Média nás masírují zlými investory, kteří nekupují dluhopisy Řecka, Portugalska a Itálie. Mohou za dluhovou krizi? Co jsou zač?


Jak vydělávat na začátku malého podnikání?Jak vydělávat na začátku malého podnikání?
U většiny malých podnikatelských záměrů trvá minimálně jeden rok, než začnou vydělávat dost na to, aby pokryly vaše startovací náklady. Ale když budete opatrní v plánování a v utrácení, můžete být v přebytku dříve.


Události X: Hrozí kolaps ekonomiky i Evropské unieUdálosti X: Hrozí kolaps ekonomiky i Evropské unie
John Casti se zabývá analýzou složitých systémů. Přednášel na Princetonské univerzitě, ve Vídni se stal spoluzakladatelem ústavu, který studuje extrémní události vyvolané člověkem. U nás mu vyšla kniha „Události X“.


Oběžná dráha je plná smetí. Podívejte se na simulaci v reálném časeOběžná dráha je plná smetí. Podívejte se na simulaci v reálném čase
Na oběžné dráze okolo Země se pohybují nejen družice ale také velké množství kosmického smetí. Podívejte se na pozici větších objektů v reálném čase.


Věda popírá existenci NibiruVěda popírá existenci Nibiru
Astrofyzik NASA David Morrison se vyjádřil na téma Nibiru: žádná kolize s touto mysteriózní planetou nehrozí.


Chlapec si vzpomíná na svůj minulý životChlapec si vzpomíná na svůj minulý život
Malý Skot Cameron Macaulay začal mluvit ve dvou letech o své minulé rodině. Pamatoval si takové detaily z minulého života, že jeho případ byl nafilmován a odvysílán britskou televizí.


Lidský raketoplán: Felix Baumgartner letěl stratosférouLidský raketoplán: Felix Baumgartner letěl stratosférou
Drobné problémy a jeden nepřekonaný rekord. Jinak ovšem skok pravdu historický. Felix Baumgartner letěl rychleji, než se čekalo.


Japonci s lovem delfínů a velryb hned tak nepřestanouJaponci s lovem delfínů a velryb hned tak nepřestanou
Když ubíjejí k smrti tisíce delfínů v mělké zátoce, moře rudne jejich krví. O úctě k těmto inteligentním a ohroženým tvorům však nechtějí ani slyšet. Podívejte se na následující video, než půjdete na delfíny do mořského akvária...


Jsou rostliny inteligentní?Jsou rostliny inteligentní?
Rostliny se od nás hodně liší, ale mají smysly, paměť, komunikují a dokáží dokonce hospodařit se svými zásobami tak, jako by počítaly.


Spad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a FukušimouSpad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a Fukušimou
Dr. Roberto Lucchini srovnává vliv katastrof na zdraví obyvatel. V okolí WTC je prokazatelně více případů rakoviny než ve zbytku New Yorku a USA.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí