internetWEEK.cz menu TOPlist
Island – je po revoluciIsland – je po revoluci
Sledovali jsme politický vývoj na Islandu s velkým zájmem. Reprezentoval národní odpor malého evropského národa proti zkorumpovaným politikům a nadnárodním bankám.


Vědci vidí ve 3D skrz zeď. Jednoduše s drony a WI-FIVědci vidí ve 3D skrz zeď. Jednoduše s drony a WI-FI
Technologie je navíc velmi jednoduchá a levná. Záchranáři, archeologové a jistě i vojáci mohou jásat.


Extrémní izolace, lidská mysl a halucinaceExtrémní izolace, lidská mysl a halucinace
Věda potvrzuje, že osamělost produkuje halucinace. Té jsou vystaveni hlavně staří lidé nad 65 let. Lidská izolace je však studována i z jiných důvodů – patří neodmyslitelně například k vězeňství nebo k válečnému zajetí.


Škála z Ria aneb jak popsat kontakt s mimozemšťany Škála z Ria aneb jak popsat kontakt s mimozemšťany
Právě jsme navázali kontakt s mimozemšťany. Jak velké důsledky to bude mít nám řekne škála z Ria, kterou kdysi vytvořili v SETI.


Samara se propadá Samara se propadá
Ruské město Samara je „pojídáno zaživa“: auta, autobusy a náklaďáky padají do obrovských děr. Samařané žijí ve strachu, kde se zase propadne země.


Mám tě rád/a, ale sex nebude…Mám tě rád/a, ale sex nebude…
Nulový zájem, mnohdy dokonce odpor k sexu. To je asi pro většinu běžné populace nepředstavitelné. V poslední době se o tom čím dál tím více mluví. Žijí mezi námi asexuálové a jsou jiní.


Co je to Bůh?Co je to Bůh?
Bůh je jedna z největších lidských idejí. Už dlouho patří k tomu, kvůli čemu se lidé zabíjejí. Ale představy o bohu, bozích a božství jsou nespočetné.


Laureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofěLaureát Nobelovy ceny: nerovnost ve společnosti povede ke katastrofě
Nerovnost ve společnosti vede k oslabení růstu a erozi demokracie. Prohlásil to Joseph Stiglitz, jeden z nejuznávanějších světových ekonomů...


Futuristické, elektrické a vertikálně startující letadlo opravdu létá!Futuristické, elektrické a vertikálně startující letadlo opravdu létá!
Jsme opět blíže ke sci-fi budoucnosti. Německý start-up Lilium dostal své letadlo do vzduchu. Podívejte se, jak létá a funguje. Na první test obdivuhodné!


Sexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebíkSexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebík
Koho by napadalo, že vedle všelijakých vzdělávacích oborů se vyskytne i takový, který by většina lidí šla studovat bez mrknutí oka? V Rakousku jeden takový obor našli a dokonce pro něj ve Vídni zřídili zvláštní školu...


Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?
Vše se mění. V technice a technologiích převratně. Móda se však často vrací. Skutečnou evoluci zaznamenaly snad jen plavky. Ale dekády většinou bezpečně rozpoznáte. Přesvědčte se.


Zajímavé myšlenky: Svět bez penězZajímavé myšlenky: Svět bez peněz
Na Facebooku můžete narazit na název Hearth – Krb. Nejde o seznamovací agenturu nebo firmu prodávající krby, ale o projekt českého podnikatele a miliardáře Libora Malého.


Hormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznysHormonální antikoncepce: Zabíjí, ale je to byznys
Není gynekolog, kterého by nenavštívil usměvavý obchodní zástupce s lukrativní nabídkou. Prášky se předepisují jako na běžícím pásu. I ženám a dívkám, které mohou zabít!


10 nejzajímavějších paranormálních schopností10 nejzajímavějších paranormálních schopností
Takzvané paranormální jevy většina lidí na Západě pokládá za nesmysly. Nicméně ony formovaly naši minulost více, než tušíme. Také proto vznikl tento žebříček záhadných schopností.


Záhada kulového bleskuZáhada kulového blesku
Ne všichni ho spatří, ale každý z nás o něm alespoň někdy slyšel. Kulový blesk nás fascinuje, ale také děsí. Je totiž prý schopný i zabíjet. Zjistěme společně, jak moc je kulový blesk nebezpečný!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí