internetWEEK.cz menu TOPlist
Děti a zážitky blízké smrtiDěti a zážitky blízké smrti
Srazilo ji auto a v letu uviděla své dvě mrtvé babičky. Děti odcházejí v bezvědomí do parku, kde si hrají, potkávají jasné světlo a také dostávají na výběr, zda se chtějí vrátit do života.


Sexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebíkSexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebík
Koho by napadalo, že vedle všelijakých vzdělávacích oborů se vyskytne i takový, který by většina lidí šla studovat bez mrknutí oka? V Rakousku jeden takový obor našli a dokonce pro něj ve Vídni zřídili zvláštní školu...


Bezpilotní letadla aneb když smrt přichází z nebeBezpilotní letadla aneb když smrt přichází z nebe
Bezpilotní letouny jsou fascinujícími hračkami, které se staly rozhodujícím faktorem v současných konfliktech.


S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...
Nenechte si ujít sérii parodií s Adolfem Hitlerem v hlavní roli. Když se dozví, že je HIV pozitivní, ukradli mu Mercedes a že Pokémoni neexistují. Navíc den před maturitou!


A je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portályA je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portály
Černé díry nekončí v ničivé singularitě, ale otevírají průchody do jiných vesmírů, hlásá nová fyzikální teorie. Dává tak za pravdu fantastům, kteří cestují svými raketami skrze vesmírné „díry“ již dlouho.


Příběh, který dobyl svět: školní revoluce mezi odpadky Příběh, který dobyl svět: školní revoluce mezi odpadky
Mexiko je jedním z hlavních vývozců telenovel na světě. Příběh je obvykle stejný: jak chudá dívka často bez rodiny ke štěstí přišla. Jednou za čas se ovšem může podobný příběh odehrát i v reálném životě. A není k tomu potřeba ani šílené zápletky.


TOP 15 nejvíce nebezpečných sopekTOP 15 nejvíce nebezpečných sopek
Žít poblíž aktivní sopky není žádná legrace. Podívejte se na přehled patnácti nejnebezpečnějších sopek světa.


Únos desítek tisíc ČechoslovákůÚnos desítek tisíc Čechoslováků
Ve druhé polovině 40. let minulého století náhle mizí desetitisíce československých občanů. Data narození známe, data úmrtí nikoliv. Kam se ztratili, nikdo neví. Vydejme se po stopách jejich únosů!


Čína geneticky upravila 300 krav – dojí lidské mateřské mléko!Čína geneticky upravila 300 krav – dojí lidské mateřské mléko!
Genetické inženýrství umí nepředstavitelné věci. Je však správné hrát si na Bohy a měnit dlouhodobě vyvíjené přírodní mechanismy? Neposouváme hranice etiky a bezpečnosti za neúnosnou mez? Čína si z toho očividně hlavu nedělá...


Sladká past pro Juliana AssangeSladká past pro Juliana Assange
Zakladatel serveru WikiLeaks ztratil obviněním, že někoho znásilnil, u široké veřejnosti kredit. Kdo vlastně je Julian Assange?


Jak pořádně posílit mozekJak pořádně posílit mozek
Chcete, aby vám to pořádně myslelo? Musíte denně řešit nové úkoly a trénovat mozkové závity. Následuje několik tipů jak na to, abyste byli každý den o něco chytřejší.


Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!
Budoucnost je téměř vyřešená, jen chtít. Nesdílím proto názory dnes již exprezidenta Václava Klause, přestože ve svých tvrzeních má bohužel pravdu. Ekologie musí být postojem. Co můžeme každý udělat?


Účet za tání Arktidy: 60 trilionů dolarůÚčet za tání Arktidy: 60 trilionů dolarů
Rychle tající Arktida bude mít velké ekonomické dopady. Řetězová reakce událostí způsobená oteplováním severu postihne celou světovou ekonomiku.


Velké konspirační teorie - Útok na Pearl HarborVelké konspirační teorie - Útok na Pearl Harbor
Vláda USA věděla předem o chystaném útoku Japonců na Pearl Harbor a mohla porážku odvrátit, ale prezident Roosevelt chtěl Ameriku zatáhnout do války. Taková je konspirační teorie. Udělejte si vlastní názor!


Virtuální kanceláře - seznamVirtuální kanceláře - seznam
Virtuální kanceláře šetří peníze na zařízení vlastní kanceláře a administrativní pracovníky. Neuteče Vám pošta, zároveň můžete dělit práci od bydlení a zachovat si soukromí. Jako jediní zde nabízíme kompletní seznam virtuálních kanceláří v ČR!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí