internetWEEK.cz menu TOPlist
Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe? Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe?
Stavitelé nejstarší svatyně na světě zmizeli beze stopy. Existují náznaky, že vyrazili na hodně dlouhou pouť a jejich potomci se dostali na místa vzdálená od Evropy tisíce kilometrů.


ABECEDA PODNIKÁNÍ - škola úspěchu - kompletních 10 kapitol, exkluzivně zde!ABECEDA PODNIKÁNÍ - škola úspěchu - kompletních 10 kapitol, exkluzivně zde!
Chcete dosáhnout úspěchu ve všem co děláte? Ve všech oblastech Vašeho života? Chcete vydělávat nejen peníze, ale i čas? Tak nečtěte. Vnímejte! Život je nejvyšší univerzitou... Učte se z chyb a úspěchů druhých!


Zmatky kolem soch na Velikonočních ostrovechZmatky kolem soch na Velikonočních ostrovech
National Geographic slavnostně oznámil, že američtí vědci objevili záhadu přesunu velikonočních soch. Jenomže tuto „záhadu“ spočívající v přesunu soch tažených ve svislé poloze skupinami lidí dávno objevil Pavel Pavel.


Další záhada Stonehenge vyřešenaDalší záhada Stonehenge vyřešena
Pomohlo suché léto a krátká hadice na kropení trávy. Pozorný správce dostal geniální nápad. Uspěl tam, kde neuspělo mnoho historiků.


Tajemná jezerní monstra ITajemná jezerní monstra I
Neexistuje snad nikdo, kdo by neslyšel o příšeře z jezera Loch Ness. Skotská národní obluda láká k jezeru tisíce turistů. Po světě však existují mnohá další jezera, ve kterých byli spatřeni tajemní tvorové.


Ostrov Giftun - egyptský ráj na ZemiOstrov Giftun - egyptský ráj na Zemi
Vábí vás průzračná voda, nekonečné množství různých ryb, bílý písek, žhavé africké slunce a kolem vás jen moře? Vydejte se s námi na pustý ostrov Giftun a splňte si svůj sen o navštívení ráje.


Mýty a fakta o klíšťatech, aneb co byste měli vědět!Mýty a fakta o klíšťatech, aneb co byste měli vědět!
Nebezpečí nazývané klíště na nás číhá na každém kroku. Mezi lidmi však koluje spousta mýtů, které nás děsí a to zcela zbytečně!


10 nejšílenějších vědeckých teorií10 nejšílenějších vědeckých teorií
I na první pohled šílené teorie v sobě mohou mít zrnko pravdy. Například velký třesk, který dnes přijímá většina teoretických fyziků, při svém zrodu vyvolával smích podobně jako Darwinova evoluční teorie. Podívejte se na hitparádu bláznivých teorií.


Nechci Vám brát iluze, ale……Nechci Vám brát iluze, ale……
Lze vůbec české potravinářské výrobky považovat za potraviny? Dostanete vůbec za své peníze v obchodě kvalitní potraviny? A lze je vůbec koupit? O tomto tématu pojednává výňatek z dopisu od JUDr. Jaroslava Janečka.


Sexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebíkSexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebík
Koho by napadalo, že vedle všelijakých vzdělávacích oborů se vyskytne i takový, který by většina lidí šla studovat bez mrknutí oka? V Rakousku jeden takový obor našli a dokonce pro něj ve Vídni zřídili zvláštní školu...


Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?Anketa: Kterou vojenskou akci USA považujete za obhajitelnou?
Přehled největších nasazení americké armády po druhé světové válce. Existuje vůbec nějaká americká operace, kterou považujete za správnou? A kterou naopak považujete za největší agresi?


Konspirační teorie – Ježíš KristusKonspirační teorie – Ježíš Kristus
Byl to americký spisovatel Dan Brown, kdo oživil myšlenku, že Ježíš nebyl svatý, ale měl ženu a děti. Teorií kolem křesťanského Mesiáše je však více.


Skok ze stratosféry: všechno mohlo být jinak!Skok ze stratosféry: všechno mohlo být jinak!
Na internetu je šokující video, které vnáší nová fakta do historického skoku Felixe Baumgartnera ze stratosféry.


Myšlenky Gregga Bradena: Spojit moudrost tradic a moderní vědyMyšlenky Gregga Bradena: Spojit moudrost tradic a moderní vědy
Řídit se heslem „silnější vítězí“ je pro lidstvo i Zemi zkázonosné. Staré tradice i nová věda říkají: vše je propojené, všechno souvisí se vším, jsme závislí na zbytku světa. Žijeme ve světě, kde každá věc má svůj význam.


Historie: Masakr na švédském ostrově ÖlandHistorie: Masakr na švédském ostrově Öland
Švédské Pompeje – tak říkají archeologové objevu na ostrově Öland. Stojí před záhadou starou 1500 let. Někdo nemilosrdně povraždil obyvatele pevnosti a nechal jejich těla ležet na místě činu.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí