internetWEEK.cz menu TOPlist
Numerologie: vlastnosti máme podle data narození?Numerologie: vlastnosti máme podle data narození?
O numerologii se mluví jako o pseudovědě. Nemá prý žádnou teorii ani hlubší význam. Ale jak je možné, že následující charakteristika na mne i celou rodinu sedí?


Biopaliva – pro a protiBiopaliva – pro a proti
Biopaliva mají být jednou z alternativ trvale udržitelného rozvoje. Ovšem problémy, které větší výrobu biopaliv doprovázejí, ukazují, že využívání tohoto zdroje energie nebude tak jednoduché.


Chceme do nebe?Chceme do nebe?
Nebe je vytoužený sen věřících, ale pro skeptiky je to pověra a nesmysl. Na počátku konceptu nebe mohly být zážitky umírajících či astrální cesty pravěkých šamanů.


Odposlechy tajných služeb: Česko NSA nezajímá Odposlechy tajných služeb: Česko NSA nezajímá
Na veřejnost se dostávají stále zajímavější informace o sledování celosvětové internetové populace americkými tajnými službami. Česká republika ale zřejmě programy jako PRISM nebo XKeyscore příliš nezajímá.


NDE by mohla vysvětlit kvantová fyzikaNDE by mohla vysvětlit kvantová fyzika
Někteří teoretičtí fyzici se domnívají, že duše čili vědomí je součástí struktury vědomí od vzniku Univerza. Vědomí funguje jako program kvantového počítače a může objasnit zážitky blízké smrti…


UFO a mimozemské dětiUFO a mimozemské děti
Potřebují mimozemšťané lásku pozemských žen, aby jejich děti přežily? Jak souvisejí paranormální schopnosti a kontakt s mimozemšťany?


Co je astrální cestování - Robert A. MonroeCo je astrální cestování - Robert A. Monroe
Astrální cestování – anglicky OBE (Out of Body Experience) – patří k velmi zajímavým fenoménům, o kterých toho věda moc neví.


Obrazem: 30 pozvánek do divukrásné KanadyObrazem: 30 pozvánek do divukrásné Kanady
Jen málo míst na světě Vám nabídne tolik krás najednou. Divokou přírodu, polární záře a ledovce větší než zaoceánské lodě.


Sexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebíkSexuologové mohou pověsit své řemeslo na hřebík
Koho by napadalo, že vedle všelijakých vzdělávacích oborů se vyskytne i takový, který by většina lidí šla studovat bez mrknutí oka? V Rakousku jeden takový obor našli a dokonce pro něj ve Vídni zřídili zvláštní školu...


Deja vu. Běžná záležitost nebo skrytá magie?Deja vu. Běžná záležitost nebo skrytá magie?
Toto už jsem přeci zažil. Ale kdy a kde? Přesně takovou otázku si pokládáme, staneme-li se obětí jevu Deja vu. Moderní medicína pomáhá vyřešit spoustu podobných záhad, tato však zůstává stále obestřena tajemnem.


Mají zvířata duši, nebo ne?Mají zvířata duši, nebo ne?
Již léta se mezi lidmi vedou dohady, zda zvířata mají duši. Dle jedné strany se jedná o živého tvora, který rozhodně duši musí mít, dle druhé strany zvířata zkrátka duši nemají. Jak to tedy je?


Podnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnancůPodnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnanců
Podnikatelka Ronna Coeová používá ve své malé firmě čtyři metody řízení zaměstnanců. Udržení si kvalitních pracovníků a jejich spokojenost patří mezi její priority.


Posedlost hubnutím? Nesmysl, krása je subjektivní!Posedlost hubnutím? Nesmysl, krása je subjektivní!
Málokdo drží diety a cvičí pro zdraví. Většině jde jen o krásu. Ta je však subjektivní. Modelka z úvodní fotografie není rozhodně ideálem krásy pro každého. A vůbec nemusí být šťastná...


5 tipů jak být úspěšný5 tipů jak být úspěšný
Neseme si v sobě vzorce minulosti, které do nás otiskli zejména naši rodiče. Máme tendenci je napodobovat, a to i v tom, co nedělali dobře. Zkuste něco nového.


V Číně byl nalezen zcela nový druh jeskynních lidíV Číně byl nalezen zcela nový druh jeskynních lidí
Žili v letech 14.500 až 11.500 v jižní Číně. Tito lidé vykazují nezvyklou směs starých a moderních anatomických znaků. Zřejmě se jedná o zcela nový druh jeskynních lidí…


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí