internetWEEK.cz menu TOPlist
Bermudský trojúhelník: Let číslo 19Bermudský trojúhelník: Let číslo 19
Zmizení celé letky Avengerů a pátracího letadla v jediném dni v roce 1945 je nejznámějším příběhem Bermudského trojúhelníku. Ztratilo se šest letadel...


Úchvatná videa: Země z vesmíru, vesmír ze ZeměÚchvatná videa: Země z vesmíru, vesmír ze Země
Na internetu se potuluje řada fascinujících videí, které zachycují krásy vesmíru ze zemského povrchu nebo z paluby Mezinárodní kosmické stanice. Vybrali jsme některá z těch nejlepších.


Záhada kulového bleskuZáhada kulového blesku
Ne všichni ho spatří, ale každý z nás o něm alespoň někdy slyšel. Kulový blesk nás fascinuje, ale také děsí. Je totiž prý schopný i zabíjet. Zjistěme společně, jak moc je kulový blesk nebezpečný!


Neuvěřitelný svět tajných společenstvíNeuvěřitelný svět tajných společenství
Od počátku civilizace osnovali mocní spiknutí, aby pozměnili běh dějin podle svých přání. Doporučujeme, velmi zajímavé video...


Mýty a fakta: sexuální zneužívání dětíMýty a fakta: sexuální zneužívání dětí
Jako skoro všechno na tomto světě i sexuální zneužívání dětí má své mýty a fakta. Možná jsme se až doposud domnívali, že o této problematice víme vše. Mohli jsme se však opravdu zmýlit.


Bilderberg: setkání mocných bez zájmu hlavních médiíBilderberg: setkání mocných bez zájmu hlavních médií
O setkání skupiny Bilderberg se na BBC nebo v Times nedozvíte. Přestože se každoročně setkává elita ekonomiky, politiky a aristokracie světa. Co je Bilderberg?


Spad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a FukušimouSpad po 11. září lze srovnávat s Černobylem a Fukušimou
Dr. Roberto Lucchini srovnává vliv katastrof na zdraví obyvatel. V okolí WTC je prokazatelně více případů rakoviny než ve zbytku New Yorku a USA.


Je záhadný Muž z Urfy nejstarší socha světa?Je záhadný Muž z Urfy nejstarší socha světa?
V Turecku byla nalezena nejstarší socha na světě - dočteme se v různých médiích. Takzvaný Muž z Urfy je starý více než 11 tisíc let.


Extrémní místa ve vesmíru, na kterých může být životExtrémní místa ve vesmíru, na kterých může být život
Občas to vypadá, že astronomové hledají mimozemský život až příliš podobný tomu pozemskému. Velmi vášnivé diskuse se však vedou také okolo možnosti života na místech, kde byste dovolenou trávit nechtěli.


Noční můra se naplňuje – Velký bratr bude všudeNoční můra se naplňuje – Velký bratr bude všude
CIA vás sleduje pomocí vaší televize a ledničky. To není sci-fi, ale prognóza šéfa americké zpravodajské služby. A potvrzují to neustálé úniky tajných informací.


Zázračné konopíZázračné konopí
Konopí. Slovo spojené s drogami a politickými spory. Ale průmyslové konopí má hodně daleko k marihuaně, neobsahuje téměř žádné THC. Tato rostlina slouží lidem už 4000 let – poskytuje vlákna na oblečení, provazy i k výrobě papíru.


Mentální anorexie - Isabelle CaroMentální anorexie - Isabelle Caro
Mentální anorexie není opravdu jen nemocí dívek a žen, dávno jsou pryč ty doby, kdy šlo často o onemocnění nadaných dospívajících dívek s výborným prospěchem ve škole a sklony k perfekcionismu.


Zdraví: 8 uznaných konspiračních teoriíZdraví: 8 uznaných konspiračních teorií
Fluor ve vodě škodí, ekologické sáčky jsou karcinogenní a GMO znečišťuje americké řeky insekticidem. Některá hlavní média v USA, Kanadě a v Británii začínají publikovat informace, které předtím spadaly jen do oblasti alternativní žurnalistiky.


Šťastní lidé – indiáni z AmazonieŠťastní lidé – indiáni z Amazonie
Žijí v přítomnosti, nepočítají a věří jen tomu, co vidí. Je to živoucí vzorek z pravěku. Indiáni z Amazonie nám ukazují, jací jsme kdysi byli.


Holistický přístup ke zdraví Dr. RankinovéHolistický přístup ke zdraví Dr. Rankinové
Lékařka Lissa Rankinová tvrdí, že mysl je důležitější než medicína. Tělo se může uzdravit samo. Prosazuje nový přístup k nemocím a léčbě. Její metoda je podložená vědeckými poznatky.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí