internetWEEK.cz menu TOPlist
UFO a mimozemské dětiUFO a mimozemské děti
Potřebují mimozemšťané lásku pozemských žen, aby jejich děti přežily? Jak souvisejí paranormální schopnosti a kontakt s mimozemšťany?


World Trade CenterWorld Trade Center
Teroristické útoky z 11. září 2001 skrývají stále mnoho záhad. Hořelo již desítky mrakodrapů, ale ani jeden se kvůli požáru nezřítil....Skrývají Dvojčata nějaké temné tajemství, které nemá být odhaleno?


Loď Eastland aneb zapomenutá tragédie českého TitanicuLoď Eastland aneb zapomenutá tragédie českého Titanicu
Málokdo ví, že pouhé 3 roky po Titanicu, 24. července 1915, se v Chicagu potopila osobní loď Eastland, která v té chvíli byla plná Čechů. 220 z nich zemřelo. 6 metrů od břehu…


Tajemné zvuky země - vědecké teorieTajemné zvuky země - vědecké teorie
Dobrý začátek pro death metal, konec světa, apokalypsa – tak to popisují lidé, kteří to slyší. HAARP, posun zemských desek nebo konec světa? Existuje nějaké prozaické vysvětlení?


Jsme zase o krok blíže obnovitelné energii z řasJsme zase o krok blíže obnovitelné energii z řas
Celá desetiletí vědci pracují na ekologické alternativě fosilních paliv z řas. Ty umí zpracovat oxid uhličitý podobně, jako naše tělo cukr. Nyní se podařilo zdvojnásobit produkci tuků řasami na 40% přijatého CO2.


Když si anorexie vybírá svoji daňKdyž si anorexie vybírá svoji daň
Touha po štíhlé postavě některé z nás donutí upravit si jídelníček, či začít více sportovat. Jsou však i tací, kteří zkrátka nechtějí jíst vůbec. Vydejme se společně tam, kde je chuť zakázána!


50 let po atentátu – Amerika stále neví50 let po atentátu – Amerika stále neví
John F. Kennedy: Proč většina Američanů nevěří v teorii jednoho střelce? Co píší americká média 50 let po nejslavnějším atentátu 20. století. Zdá se, že dohady budou trvat věčně...


Feng Shui a myFeng Shui a my
Feng Shui je velmi staré učení o harmonii lidského života. Má nám pomoci k vytvoření šťastného domova i pracoviště. Celé učení se opírá o tok energie ČCHI, která je všudypřítomná. Je v prostoru kolem nás.


10 důvodů, proč chtějí Američané zrušit FED10 důvodů, proč chtějí Američané zrušit FED
Americká centrální banka (Federal Reserve), která se příští rok dožije krásného výročí 100 let, bývá často uváděna jako součást NWO. Proč vadí některým Američanům jejich FED, ukazují následující důvody.


Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?Ukrývá podzemní továrna Richard poklad?
Nacisté získali mnoho pokladů. Předpokládá se, že některé jsou ukryty i stovky metrů pod zemí v bývalé podzemní továrně Richard. Jaká tajemství jsou pohřbena v prostorech s nejasným účelem?


EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit
Komunikace s mrtvými je možná? Opravdu se mrtví snaží kontaktovat s naším světem? Přes média ano, ale mrtví začali zanechávat hlasové zprávy přes magnetofony, diktafony, radia, televize a webkamery. Hlasy ze záhrobí můžete nahrát i vy!


Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?Utajují vlády technologii, která by vyřešila energetickou i klimatickou krizi?
Několik různých vynálezců nezávisle vynalezlo bezpečné a zelené jaderné plasmové baterie, které mohou po dobu pěti až deseti let dodávat spolehlivou a stálou energii bez jediného dobití. Proč o nich nevíme?


Mimozemšťané stále nikde: Možná se ještě nezrodiliMimozemšťané stále nikde: Možná se ještě nezrodili
Často si pohráváme s myšlenkou, že mohou ve vesmíru existovat civilizace, které jsou o tisíce nebo miliony let před námi. Co když je to ale opačně a jsme první nebo mezi prvními?


Počátky moderního člověka se posunujíPočátky moderního člověka se posunují
Američan má DNA, která je mnohem starší, než vědci předpokládali. Překvapivý objev přepisuje historii moderního člověka. Záhady kolem lidské DNA pokračují.


Mýty a fakta o rakovině I.Mýty a fakta o rakovině I.
Rakovina je zákeřná nemoc, na níž mnoha lidem zemřeli jejich známí, či milovaní. Přesto kolem této závažné a smrtelné nemoci panuje mnoho otazníků. Co je tedy pravdou a co naopak nesmyslem?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí