internetWEEK.cz menu TOPlist
Terapie vodouTerapie vodou
Terapie vodou je jednoduchá a má úžasné výsledky. Léčí údajně migrény, kašel, astma, urogenitální emoci, žloutenku, oční onemocnění, artritidu i některé druhy rakoviny.


Co je astrální cestování - Robert A. MonroeCo je astrální cestování - Robert A. Monroe
Astrální cestování – anglicky OBE (Out of Body Experience) – patří k velmi zajímavým fenoménům, o kterých toho věda moc neví.


EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit EVP aneb mrtví se s námi snaží spojit
Komunikace s mrtvými je možná? Opravdu se mrtví snaží kontaktovat s naším světem? Přes média ano, ale mrtví začali zanechávat hlasové zprávy přes magnetofony, diktafony, radia, televize a webkamery. Hlasy ze záhrobí můžete nahrát i vy!


Časosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutáchČasosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutách
Podívejte se na časosběrná videa, která zachycují krásy Země i vesmíru. Na několik minut, které reprezentují měsíce práce jejich autorů. Ale stojí to za to!


Fenomén samovolného vzníceníFenomén samovolného vznícení
Vypadá to, jako tuctová scéna z Hollywoodu. Z ničeho nic z člověka vyšlehne plamen a během chvilky z něj zbude pouze hromádka doutnajícího popelu. Tohle ale není film. Je to oficiálně potvrzená realita, která nemá dosud jasnou příčinu...


Kamikaze nebyli žádní fanatici, ukazují jejich deníkyKamikaze nebyli žádní fanatici, ukazují jejich deníky
Piloti kamikaze jsou symbolem statečného až fanatického sebeobětování. Sebevražedně nalétávali s letadly napěchovanými trhavinami na spojenecká plavidla. Aby položili nejvyšší oběť na oltář skomírajícího Japonského císařství.


Nemoc je výkřik dušeNemoc je výkřik duše
Co je nemoc? Chřipka, zánět, deprese nebo narušení rovnováhy? Mohou za nemoc pouze viry, bakterie, prochlazení nebo přetížení? Nebo se jedná o něco energetického a nehmotného?


Muži jsou z Marsu, ženy jsou z Venuše. Proto kluci mají penis a holky zase vagínu!Muži jsou z Marsu, ženy jsou z Venuše. Proto kluci mají penis a holky zase vagínu!
Mezi ženami a muži panují tak zásadní rozdíly, že jejich společné soužití je z dlouhodobého hlediska zkrátka nemožné. I přesto lze občas vidět páry, které toto popírají. Jak je to možné?


Země v průběhu roku z vesmíru a něco navícZemě v průběhu roku z vesmíru a něco navíc
Podívejte se na záběry Země z vesmíru v průběhu jednoho roku ale také na přechod Měsíce přes Zemi a konečně také na nové snímky.


Rusko se vrací do hry: MS-21 má za sebou první letRusko se vrací do hry: MS-21 má za sebou první let
Na poli dopravních letadel Rusko vyklidilo pole. Nyní se vrací. MS-21 vypadá k světu a má za sebou první testovací let.


Další záhada na Měsíci. Mimozemšťané?Další záhada na Měsíci. Mimozemšťané?
Pomocí Googlu našel neznámý záhadolog na našem přírodním satelitu podivný objekt trojúhelníkového tvaru s osvětlenými hranami. Zase atraktivní podvod, nebo důvod, aby některý stát začal připravovat misi na Měsíc?


A je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portályA je to tady: Černé díry jako hvězdné brány a portály
Černé díry nekončí v ničivé singularitě, ale otevírají průchody do jiných vesmírů, hlásá nová fyzikální teorie. Dává tak za pravdu fantastům, kteří cestují svými raketami skrze vesmírné „díry“ již dlouho.


Kdyby nás obklopovala jen vtipná reklama, svět by byl lepším místem k životu...Kdyby nás obklopovala jen vtipná reklama, svět by byl lepším místem k životu...
Když s někým spíš, spíš také s jeho minulostí... a dalších 5 velmi povedených obrazových reklam!


Robotická revoluce a práce budoucnosti: Komu vezmou roboti místo? Co je a co není perspektivní zaměstnání?Robotická revoluce a práce budoucnosti: Komu vezmou roboti místo? Co je a co není perspektivní zaměstnání?
Jestli je Vám dnes padesát, o práci se zřejmě bát nemusíte. Alespoň co se robotů týče. Ale přemýšlíte-li, co studovat, zbystřete. Řadu povolání již automatizace vymýtila. A ještě více jich čeká jistý ortel. Svět se mění…


Zákon přitažlivostiZákon přitažlivosti
Mezi příznivci esoteriky je zákon přitažlivosti (rezonance) znám už řadu let.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí