internetWEEK.cz menu TOPlist
James E. McDonald: vědec, který se věnoval UFOJames E. McDonald: vědec, který se věnoval UFO
James Edward McDonald (1920-1971) byl americký fyzik a odborník na atmosféru a meteorologii. Během svého života se však více než odbornými články o atmosféře proslavil studováním případů UFO.


100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o  tom uvažuje100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o tom uvažuje
Bezpilotní letadla nebo chcete-li drony jsou zejména v USA žhavým tématem, které eskaluje už tak vášnivé diskuse o sledování lidí. Jedno americké městečko jde proti proudu a možná nabídne odměnu za sestřelení bezpilotního letadla.


Britský voják: Dianu zabila SASBritský voják: Dianu zabila SAS
Příslušník SAS prohlásil, že tato speciální jednotka záměrně způsobila nehodu v Paříži v roce 2007.


Když se z boje proti klimatickým změnám stanou pouhá slovaKdyž se z boje proti klimatickým změnám stanou pouhá slova
Ekvádor po několika letech ruší iniciativu Yasuní-ITT a začíná s těžbou ropy na okraji národního parku a jednoho z nejkrásnějších pralesů na světě. Velký podíl viny na tom nese celá planeta.


10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi10 lidí s neuvěřitelnými schopnostmi
Mutanti s pohádkovými vlastnostmi se vyskytují hlavně v amerických filmech. Ale i někteří obyčejní lidé kolem nás mohou mít schopnosti, nad kterými zůstává rozum stát. Následuje žebříček deseti z nich, jak je vybral časopis amazingbeautifulworld.com.


Země v průběhu roku z vesmíru a něco navícZemě v průběhu roku z vesmíru a něco navíc
Podívejte se na záběry Země z vesmíru v průběhu jednoho roku ale také na přechod Měsíce přes Zemi a konečně také na nové snímky.


Lidstvo stárne. A prolomí průměrný věk dožití 90 let!Lidstvo stárne. A prolomí průměrný věk dožití 90 let!
V různých koutech světa se lidé dožívají různého průměrného věku. Ale všude se neustále prodlužuje. A do roku 2030 vědci očekávají prolomení magické devadesátky!


Tajemné zvuky země - vědecké teorieTajemné zvuky země - vědecké teorie
Dobrý začátek pro death metal, konec světa, apokalypsa – tak to popisují lidé, kteří to slyší. HAARP, posun zemských desek nebo konec světa? Existuje nějaké prozaické vysvětlení?


Falklandy versus Malvíny: bezvýznamná plichta Falklandy versus Malvíny: bezvýznamná plichta
Na Falklandských ostrovech proběhlo zřejmě jedno z nejzbytečnějších referend v historii. Obyvatelé dali jasně najevo, že chtějí zůstat pod britskou vlajkou. Argentina ovšem vstřelila podobně symbolický gól do britské branky.


Velké konspirační teorie – UFO a mimozemšťanéVelké konspirační teorie – UFO a mimozemšťané
Jenom v USA je denně evidováno na 400 nových hlášení o UFO. Záhadné létající objekty a mimozemšťané patří neodmyslitelně do naší doby a kultury. Stejně jako konspirační teorie...


Oběžná dráha je plná smetí. Podívejte se na simulaci v reálném časeOběžná dráha je plná smetí. Podívejte se na simulaci v reálném čase
Na oběžné dráze okolo Země se pohybují nejen družice ale také velké množství kosmického smetí. Podívejte se na pozici větších objektů v reálném čase.


Video: Jaderné testy v průběhu časuVideo: Jaderné testy v průběhu času
Od roku 1945 do roku 1998 bylo po celém světě provedeno doopravdy hodně jaderných testů. Více než polovinu z nich uskutečnily USA. Kolik a kde uvidíte hezky názorně.


Jak vybrat virtuální kancelář?Jak vybrat virtuální kancelář?
Co je virtuální kancelář? Docela kamenná kancelář založená na principu sdílení prostor a administrativního personálu. Ale výběr kanceláře není jen tak. Ani právníky a účetní nevybíráte pouze podle ceny, nebo modelek na webu! Na co si dát pozor?


Mýty a fakta o kouření Mýty a fakta o kouření
Na zemi kouří přibližně 1,3 miliard lidí. Kouří proto, že jim chuť tabáku chutná, protože jsou nervózní a při kouření údajně pociťují úlevu, či z jiných důvodů. Co je na našich domněnkách ale pravdy?


USA zbrojí: nová letadlová loď a hypersonický špionUSA zbrojí: nová letadlová loď a hypersonický špion
Dvě zajímavé novinky představily americké ozbrojené složky. Zatímco nejmodernější letadlová loď už má křtiny za sebou, vývoj rychlého špiona teprve započne.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí