internetWEEK.cz menu TOPlist
Vědci se zavrtali do kráteru Chicxulub, který stál u konce dinosaurůVědci se zavrtali do kráteru Chicxulub, který stál u konce dinosaurů
Vědci provedli vrty v kráteru Chicxulub a dostali se k horninám, které by se měly nacházet v mnohem větší hloubce.


Velké konspirační teorie: Nový světový řád (NWO)Velké konspirační teorie: Nový světový řád (NWO)
NWO jako označení pro konspirační teorii vychází z toho, že malá, ale silná a vlivná skupina lidí ovládá vlády, průmysl a média po celém světě.


Velké konspirační teorie: 11. září 2001Velké konspirační teorie: 11. září 2001
Čtyři unesená letadla. Téměř 3000 mrtvých. Americká protivzdušná obrana v nečinnosti. Miliony lidí si myslí, že šlo o Inside Job...


NDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepíNDE: Zážitky blízké smrti – sebevrazi a slepí
Nevidomí od narození vidí, sebevrazi nacházejí klid. Jedna slepá žena se setkala s Ježíšem. Americký psycholog Ken Ring zkoumá zážitky lidí, kteří prošli klinickou smrtí.


Anita Moorjani: O duši, lásce a jinémAnita Moorjani: O duši, lásce a jiném
Anita Moordjani napsala knihu „Zemřela jsem, abych žila“. Porazila rakovinou, když už jí lékaři nedávali žádnou naději.


Extrémní izolace, lidská mysl a halucinaceExtrémní izolace, lidská mysl a halucinace
Věda potvrzuje, že osamělost produkuje halucinace. Té jsou vystaveni hlavně staří lidé nad 65 let. Lidská izolace je však studována i z jiných důvodů – patří neodmyslitelně například k vězeňství nebo k válečnému zajetí.


Prognóza CIA pro další desetiletíPrognóza CIA pro další desetiletí
Americké analytické centrum CIA zveřejnilo prognózu, jaký bude vývoj ve světě v dalších desetiletích. Analýza se jmenuje „Globální trendy 2030. Alternativní světy“.


Fukušima: následky havárie stále nejasné Fukušima: následky havárie stále nejasné
Jaderná energetika patří i přes kritiku ekologů k bezpečným zdrojům energie. Tedy pokud jaderné bloky nepostavíte pár metrů od pobřeží v jedné z tektonicky nejaktivnějších oblastí. Jaké budou dopady havárie Fukušimy na zdraví Japonců?


Fenomén samovolného vzníceníFenomén samovolného vznícení
Vypadá to, jako tuctová scéna z Hollywoodu. Z ničeho nic z člověka vyšlehne plamen a během chvilky z něj zbude pouze hromádka doutnajícího popelu. Tohle ale není film. Je to oficiálně potvrzená realita, která nemá dosud jasnou příčinu...


Volby: Pravice nebo levice?Volby: Pravice nebo levice?
Téma levice a pravice jitří vášně a dělí národ. Ale někteří politici a politologové říkají, že už je to trochu zbytečné téma. Jak to vidí americký psycholog James Hillman v zemi, kde se kvůli politice lidé střílí?


Měsíční záhadyMěsíční záhady
Náš přírodní satelit skrývá mnoho tajemství. Zaparkovali dutý a vytěžený Měsíc na orbitě kolem Země před miliony let mimozemšťané? Tuto hypotézu zveřejnili již v roce 1960 dva sovětští vědci – Michail Vasin a Alexander Ščerbakov.


Prase + šimpanz = člověk?Prase + šimpanz = člověk?
Média přinesla zajímavou informaci, podle které může být člověk ve skutečnosti křížencem prasete a šimpanze. Teorie ale není úplně nová…


Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled? Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled?
Auta jsou dnes cvalíky. Je v nich proto bezpečněji? Jak dopadne čelní srážka na polovinu, nových aut jedné značky, toho současného s modelem vyráběným od roku 1992 beze změny?


Feng Shui a myFeng Shui a my
Feng Shui je velmi staré učení o harmonii lidského života. Má nám pomoci k vytvoření šťastného domova i pracoviště. Celé učení se opírá o tok energie ČCHI, která je všudypřítomná. Je v prostoru kolem nás.


I běžné léky na bolest z Vás udělají hluché, mrtvé nebo zombieI běžné léky na bolest z Vás udělají hluché, mrtvé nebo zombie
Běžné léky na bolest a nachlazení není dobré zobat jen tak preventivně. Pravidelně a v nadměrném množství. A v některých situacích raději vůbec!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí