internetWEEK.cz menu TOPlist
Kamenné lodě na ostrově GotlandKamenné lodě na ostrově Gotland
Uprostřed doby bronzové, kolem roku 1000 př. n. l., se výrazně zvýšil počet kovových předmětů dovážených do oblasti Baltského moře. Ve stejné době začali místní obyvatelé stavět na pobřeží podivné „kamenné lodě“.


Mají zvířata duši, nebo ne?Mají zvířata duši, nebo ne?
Již léta se mezi lidmi vedou dohady, zda zvířata mají duši. Dle jedné strany se jedná o živého tvora, který rozhodně duši musí mít, dle druhé strany zvířata zkrátka duši nemají. Jak to tedy je?


Nikolaj Levašov: Záhadný konec kontroverzního léčitele Nikolaj Levašov: Záhadný konec kontroverzního léčitele
I na český internet pronikla informace, že zemřel slavný ruský léčitel, a nejen to, byl zavražděn – záhadnou vesmírnou energií. Jmenoval se Nikolaj Levašov. Kdo to byl a co hlásal?


Fascinující možnosti DNAFascinující možnosti DNA
Kosti z jednoho prstu a zubu odkrývají nečekané souvislosti. Pračlověk žijící v jeskyni na Sibiři měl předky, kteří se mísili s australskými domorodci. Denisované a aboriginci jsou příbuzní.


Deprese  - co s ní? Deprese - co s ní?
Depresivní nálady se zdají být banální věcí, vědci a lékaři si to však nemyslí. Zkoumají tuto psychickou nemoc permanentně. A ta se šíří po světě jako podivná nákaza.


Ztracené město PetraZtracené město Petra
Město, které leží v Jordánku, v poušti vytesané ve skále, bylo jedním ze sedmi starověkých divů světa. Není divu, skalní chrámy, paláce a hrobky opuštěného města totiž opravdu lákají k návštěvě!


Pamukkale – výlet na bavlněné hradyPamukkale – výlet na bavlněné hrady
Chcete se koupat v nádherných minerálních vodách malých, přírodně vytvořených jezírek a hledět přitom na krajinu? Chcete si skutečně připadat jako v bavlně? Turecké Pamukkale je tím správný cílem!


Zápas andělů a démonůZápas andělů a démonů
Prý existují dobří andělé. Ti se nás snaží chránit, drží určitý řád, poté ale také existují zlí, kterým se říká démoni. Mezi anděly a démoni však vznikají nešvary. Mají se totiž o nás prát!


Co se stane, když uhodí blesk do vody?Co se stane, když uhodí blesk do vody?
Velmi zajímavé video: Svět neustále sleduje stále více kamer. Díky tomu můžeme pozorovat i zcela výjimečné přírodní úkazy.


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)
Mayský konec světa jsme přežili. Přestože nás v roce 2012 jen těsně minula sluneční bouře století. Armageddon ovšem může přijít prakticky kdykoliv. Jsme na cestě k nezvratnému osudu...


Mizející střední třída je nový normál?Mizející střední třída je nový normál?
Všimli jste si, že pomalu chudnete, i když jste byli v 90. letech poměrně úspěšní profesionálové a vaše profese se ještě před 10 lety zdála být zárukou slušného příjmu a víceméně nadprůměrného životního standardu? Nejste v tom sami....


Záhada nad záhady: Oregonský vír Záhada nad záhady: Oregonský vír
Na jednom místě ve státě Oregon v USA jako by fyzikální zákony nefungovaly. Indiáni se místa obávali a dali mu název Zakázaná oblast. Vědci fyzikální anomálii marně zkoumají už desítky let.


O utajování zdrojů – Steve M. GreerO utajování zdrojů – Steve M. Greer
Ufolog Steve M. Greer vystoupil na summitu Evropské exopolitiky. Z jeho vystoupení s názvem Příslib nové energie je velmi zajímavé video...


Projekt Magnet: UFO EXISTUJÍProjekt Magnet: UFO EXISTUJÍ
Projekt Magnet byl program kanadského ministerstva dopravy zaměřený na výzkum UFO, založený 2. prosince roku 1950. Kanaďané věřili, že pohon Ufo je založený na magnetizmu. A odhalují, že USA tají poznatky o UFO lépe, než o vodíkové bombě (1950!)...


Mýty a fakta o spánkuMýty a fakta o spánku
Pokud nemáme kvalitní spánek, vše nám jde hůř. Okolo spánku koluje velké množství mýtů. Na mnoho otázek neznáme odpovědi, nebo známe, ale jsou chybné. Zde si vše vysvětlíme.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí