internetWEEK.cz menu TOPlist
Pilotovaný let na Mars je proti islámuPilotovaný let na Mars je proti islámu
Šejk Ali al Hemki vydal prohlášení, podle kterého je pilotovaný let na Mars v rozporu s islámem. K rudé planetě mezitím startuje první indická sonda.


Rady a tipy v čem začít podnikat I.Rady a tipy v čem začít podnikat I.
Můžete mít spousty nápadů. Ale musíte se rozhodnout, do čeho věnujete energii. Poradíme Vám jak. A pomůžeme Vás na nové nápady k podnikání nasměrovat. Není to na jeden článek, začínáme tak nový podnikatelský seriál…


Velké konspirační teorie: ChemtrailsVelké konspirační teorie: Chemtrails
Podívejte se na oblohu. Uvidíte silnou mlžnou čáru od letadla, která vydrží pěkně dlouho. Pozor, je v tom záměr! Vládci světa, ilumináti vás ohrožují. Taková je chemtrailová konspirační teorie. My jsme se pokusili dát dohromady všechna pro i proti.


Tajemná Mona Lisa aneb kdo byla Vinciho modla?Tajemná Mona Lisa aneb kdo byla Vinciho modla?
Záhadná, krásná žena, přesně taková byla Mona Lisa. Kdo ale Vinciho modelka vlastně byla? Objevilo se mnoho teorií a domněnek. Která je ta správná?


Setkání s andělySetkání s anděly
Jeden díl seriálu „Nevysvětlitelné záhady“ je zaměřený na nebeské bytosti. Andělé zachraňují děti padající ze stromů, lidi z hořících letadel nebo oběti ohrožené šíleným únoscem. Ani nemusejí mít křídla, často mají podobu našich příbuzných.


Účinní, leč utajení, zabijáci rakovinyÚčinní, leč utajení, zabijáci rakoviny
Vyřčená diagnóza, že máme my, nebo někdo z našich milovaných, rakovinu, nás většinou dostane do kolen. S rakovinou se ale dá bojovat a nejen chemoterapií. Farmaceutické společnosti nám však mnoho účinných léků zatajují.


Neuvěřitelný svět tajných společenstvíNeuvěřitelný svět tajných společenství
Od počátku civilizace osnovali mocní spiknutí, aby pozměnili běh dějin podle svých přání. Doporučujeme, velmi zajímavé video...


S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...S Hitlerem nikdy nebyla legrace. Až dosud...
Nenechte si ujít sérii parodií s Adolfem Hitlerem v hlavní roli. Když se dozví, že je HIV pozitivní, ukradli mu Mercedes a že Pokémoni neexistují. Navíc den před maturitou!


Tunguská záhada – nové vědecké objevyTunguská záhada – nové vědecké objevy
Italští vědci jsou přesvědčeni, že vyřešili tunguskou záhadu, která patří k největším v moderní historii. Malé jezero Čeko v centrální Sibiři je podle nich místo dopadu mysteriózního meteoritu.


Temná energie – noční můra vědcůTemná energie – noční můra vědců
Něco je jinak. Někde ve vesmíru je utajená síla, kterou neumějí vysvětlit ani ti nejlepší matematici světa. Nová generace kosmologů zpochybňuje naše základní porozumění vesmíru. Teorie Velké třesku tak úplně nefunguje.


Írán klepe na dveře vesmíru a co Evropa?Írán klepe na dveře vesmíru a co Evropa?
Írán již vystřelil vstříc vesmíru opici. Pokračují tak přípravy na budoucí let člověka, kterým se země dostala do prestižního klubu, v němž chybí Evropa…


Čmuchání NSA není efektivníČmuchání NSA není efektivní
Americká špionážní agentura NSA tvrdí, že její hromadné monitorování telefonů a internetu posloužilo boji proti terorismu. Tento postoj americké vlády ale zpochybnila analýza neziskové skupiny New America Foundation.


Keshe: volná energie a továrna na absolutnoKeshe: volná energie a továrna na absolutno
Ani netušíte, že lidstvo bude brzy žít úplně jinak. Dostane k dispozici antigravitační pohon, volné energie a další epochální objevy. V Evropě je rozdává íránský badatel M.T.Keshe.


Rusko se vrací do hry: MS-21 má za sebou první letRusko se vrací do hry: MS-21 má za sebou první let
Na poli dopravních letadel Rusko vyklidilo pole. Nyní se vrací. MS-21 vypadá k světu a má za sebou první testovací let.


Biopaliva – pro a protiBiopaliva – pro a proti
Biopaliva mají být jednou z alternativ trvale udržitelného rozvoje. Ovšem problémy, které větší výrobu biopaliv doprovázejí, ukazují, že využívání tohoto zdroje energie nebude tak jednoduché.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí