internetWEEK.cz menu TOPlist
10 důvodů, proč chtějí Američané zrušit FED10 důvodů, proč chtějí Američané zrušit FED
Americká centrální banka (Federal Reserve), která se příští rok dožije krásného výročí 100 let, bývá často uváděna jako součást NWO. Proč vadí některým Američanům jejich FED, ukazují následující důvody.


Projekty agentury DARPA – první dílProjekty agentury DARPA – první díl
Agentura pro výzkum pokročilých obranných projektů (DARPA) stojí za řadou nových technologií, z nichž některé každý den používáme. V prvním díle si představíme samotnou agenturu a projekty ARPANET, Aspen Movie Map, Boeing X-45 a Vela.


Lidskost se ztrácí!Lidskost se ztrácí!
Lidé si před dvaceti lety stěžovali, že ostatní jsou špatní. Byla jiná doba, vše bylo klidnější. Dnes si lidé na ulici bezdomovců nevšímají, nebo je upalují. Lidé se mezi sebou mlátí, udávají se a nedrží při sobě. Ohleduplnost a lidskost se ztrácí.


Seismolog tvrdí: Věže WTC 11. září 2001 byly řízeně odpálenySeismolog tvrdí: Věže WTC 11. září 2001 byly řízeně odpáleny
Ozval se další vědec a tvrdí, že k sesunu věží Světového obchodního centra nemohlo dojít tak, jak tvrdí oficiální vyšetřovací verze o událostech z 11. září.


Proč firmy hledají daňové ráje?Proč firmy hledají daňové ráje?
Jak je vůbec možné, že jsou za daňové ráje považovány i země, jako Velká Británie (EU), Kypr (EU), Holandsko(EU) a některé státy USA? Proč vlády s daňovými ráji raději bojují, než aby z České republiky udělaly přátelské místo k podnikání?


Ztracené město PetraZtracené město Petra
Město, které leží v Jordánku, v poušti vytesané ve skále, bylo jedním ze sedmi starověkých divů světa. Není divu, skalní chrámy, paláce a hrobky opuštěného města totiž opravdu lákají k návštěvě!


Videa: smolný den ženVidea: smolný den žen
Dali jsme dohromady pár vtipných videí, ve kterých nemělo něžné pohlaví zrovna dobrý den.


Tip na knihu - recenze: Chlapec, který viděl pravduTip na knihu - recenze: Chlapec, který viděl pravdu
Zajímavé čtení pro zájemce o paranormální jevy. Autor tvrdí, že viděl jako dítě aury lidí, duchy mrtvých i entity přírodní. Slogan o knize říká: Autentický deník z prostředí viktoriánské Anglie, jehož autor si přál zachovat anonymitu i po své smrti.


Nejlepší trapasy v českých a slovenských televizíchNejlepší trapasy v českých a slovenských televizích
Faux pas se občas nevyhne ani českým a slovenským reportérům a komentátorům. Přinášíme přehled těch, které se staly legendárními.


Hadonoš: 13 znamení a přesný zvěrokruh podle NASAHadonoš: 13 znamení a přesný zvěrokruh podle NASA
Pohled astrologů a astronomů se na znamení zvěrokruhu liší. Podle NASA jste s velkou pravděpodobností narozeni v jiném znamení, než jste si dosud mysleli! Jaká je charakteristika nového znamení Hadonoše? A v jakém znamení ve skutečnosti jste?


Jak je to s letním a zimním časem. Zimní sice existuje, ale...Jak je to s letním a zimním časem. Zimní sice existuje, ale...
Čas, který používáme v létě, se nazývá letním časem, byť začíná na jaře a končí na podzim. Přesněji řečeno se jedná o Středoevropský letní čas (SELČ) a jeho cílem je poměrně diskutabilní úspora energie a tedy finančních prostředků.


Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?
Na univerzitě v Antwerpách spojily dva projekty do jednoho. A funguje to!


Je záhadný Muž z Urfy nejstarší socha světa?Je záhadný Muž z Urfy nejstarší socha světa?
V Turecku byla nalezena nejstarší socha na světě - dočteme se v různých médiích. Takzvaný Muž z Urfy je starý více než 11 tisíc let.


Podnikejte jednodušePodnikejte jednoduše
Složitost komplikuje podnikání. Co se dá zjednodušit? Všechno, co otravuje Vaše zákazníky i spolupracovníky. A nakonec i Vás. A jak praví klasik: co neumíš jednoduše vysvětlit, tomu nerozumíš...


Skryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinouSkryté sopky: Úchvatné lávové proudy pod hladinou
Jen 25% lávy se dostane na povrch. Většina zůstává skryta pod hladinou oceánů. Nové útvary lze spatřit pouze díky specializované technice. Vědci navštívili sopku nedaleko Islandu a přivezli úchvatné snímky!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí