internetWEEK.cz menu TOPlist
Steve Jobs a jeho poslední  slova: Fake!Steve Jobs a jeho poslední slova: Fake!
Na smrtelné posteli měl pronést slova, u kterých se tají dech. Příliš se hnal za penězi a málo lásky dával svým bližním. A začal věřit v Boha. Kdo má trochu tušení, jak Jobs přemýšlel a fungoval, nemůže uvěřit. Tak nevěřte, je to nesmysl!


USA zbrojí: nová letadlová loď a hypersonický špionUSA zbrojí: nová letadlová loď a hypersonický špion
Dvě zajímavé novinky představily americké ozbrojené složky. Zatímco nejmodernější letadlová loď už má křtiny za sebou, vývoj rychlého špiona teprve započne.


Navštívil vás duch? Nebojte se. Možná máte jen halucinaceNavštívil vás duch? Nebojte se. Možná máte jen halucinace
David Stannard trávil sám klidně večery ve svém domě ve východní Anglii a jednoho dne zjistil, že se s ním na televizi dívají další lidi. Nějaký školák a dva vojenští piloti RAF. Nebyli to však duchové, ale problém se zrakem.


Neviditelný duch - PoltergeistNeviditelný duch - Poltergeist
Poltergeist - duch, kterého nikdo neviděl, ale o kterém se stále mluví.


Chlapec si vzpomíná na svůj minulý životChlapec si vzpomíná na svůj minulý život
Malý Skot Cameron Macaulay začal mluvit ve dvou letech o své minulé rodině. Pamatoval si takové detaily z minulého života, že jeho případ byl nafilmován a odvysílán britskou televizí.


Mají zvířata duši, nebo ne?Mají zvířata duši, nebo ne?
Již léta se mezi lidmi vedou dohady, zda zvířata mají duši. Dle jedné strany se jedná o živého tvora, který rozhodně duši musí mít, dle druhé strany zvířata zkrátka duši nemají. Jak to tedy je?


Deja vu. Běžná záležitost nebo skrytá magie?Deja vu. Běžná záležitost nebo skrytá magie?
Toto už jsem přeci zažil. Ale kdy a kde? Přesně takovou otázku si pokládáme, staneme-li se obětí jevu Deja vu. Moderní medicína pomáhá vyřešit spoustu podobných záhad, tato však zůstává stále obestřena tajemnem.


Isla del Coco aneb co ukrývá Kokosový ostrov?Isla del Coco aneb co ukrývá Kokosový ostrov?
Na světě je mnoho krás, které ukrývají svá tajemství. Právě jednou takovou je ostrov v Pacifickém oceánu. Na tomto nevelkém ostrově totiž mají být ukryté poklady uloupené piráty!


Americký Ötzi: Starý indián z PolynésieAmerický Ötzi: Starý indián z Polynésie
Evropa má svého Ötziho a Amerika Muže z Kennewicku. Pradávný americký lovec je obestřen záhadami. Jeho původ se pomocí analýzy DNA dosud nepodařilo vystopovat, ale pravděpodobně není praprapradědečkem současných původních Američanů...


Mýty a fakta spojená s hubnutím!Mýty a fakta spojená s hubnutím!
Patříte mezi jedny z těch, kteří chtějí zhubnout, cvičíte, dodržujete vše pro to, abyste shodili pár kil? Bez výsledku? Možná jste se totiž domnívali, že děláte vše správně, ale pozor, existují určité mýty!


Je Islám opravdu mírumilovným náboženstvím?Je Islám opravdu mírumilovným náboženstvím?
Ihned po 11. září 2001 nás ze všech stran přesvědčují, že Islám znamená mír. Ne terorismus nebo násilí. Že nebezpečný je pouze Islám radikální, stejně jako radikální křesťanství. A kde hledat pravdu?


ASCII art: umění tvořené klávesnicíASCII art: umění tvořené klávesnicí
Umění lze dnes dělat různými způsoby. Už dávno to nejsou jen obrazy či sochy ale nejrůznější zvelebování venkovních prostor apod. Uměleckou tvorbu lze ovšem tvořit také pomoci klávesnice na počítači.


Fenomén virtuální měny BitcoinFenomén virtuální měny Bitcoin
Aneb jak přijít o všechno snadněji a rychleji než si myslíte.


Časosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutáchČasosběrná videa: stovky tisíc fotografií v několika minutách
Podívejte se na časosběrná videa, která zachycují krásy Země i vesmíru. Na několik minut, které reprezentují měsíce práce jejich autorů. Ale stojí to za to!


Armáda KLDR Armáda KLDR
Na korejském poloostrově se pořádně chrastí zbraněmi. Je ovšem značně nepravděpodobné, že by současná krize přerostla v ozbrojený konflikt. Podívejte se na stručný přehled výzbroje KLDR.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí