internetWEEK.cz menu TOPlist
Fantomová bolestFantomová bolest
Pro většinu z nás, se jedná o záhadný název. Pro ty, kteří si jí prochází, se stala noční můrou. Je skutečně možně mít cit v končetině, která dotyčnému byla amputována? Podle výpovědi postižených, je!


Prohlédněte si ISS ve Street ViewProhlédněte si ISS ve Street View
O Mezinárodní vesmírné stanici se toho u nás dozvíte hodně. Nyní Vás můžeme pozvat dovnitř na virtuální prohlídku!


Rupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmatRupert Sheldrake: 10 vědeckých dogmat
Britský vědecký disident promluvil v Londýně kriticky o současné vědě. Vyvolal poprask. Pustili se do něj skeptici. TED stáhl jeho projev ze svých stránek a byl obviněn z cenzury. Skandál byl na světě.


9/11 – Co je nového v konspiračních teoriích?9/11 – Co je nového v konspiračních teoriích?
Američané nezapomínají na podivné útoky ze září 2001 ani na začátku roku 2013. Video ukazuje, jak ke zdi Pentagonu přilétá raketa. Expert KGB: Dvojčata položila termonukleární demolice.


Zajímavé sociální experimentyZajímavé sociální experimenty
Zkoumat život malé skupiny vystavené izolaci, hladu, nedostatku kyslíku nebo třeba vlivu drog, je snem mnoha vědců ale i vojáků. Některé sny se staly skutečností.


10 rad čínského mistra, jak zůstaneme mladí a zdraví10 rad čínského mistra, jak zůstaneme mladí a zdraví
Zdraví je důležité, ale ne vždy se nám chce pro zdraví něco dělat. Šaolinský mistr Šifu Yan Lei, z 34. generace bojového umění kung fu, nám radí, jak si zachovat zdraví a mládí co nejdéle. Je potřeba začít hned.


Čokoláda: Mýty a faktaČokoláda: Mýty a fakta
Čokoládu miluje mnoho lidí na světě. Někteří tvrdí, že jsou na ni dokonce závislí. Mnoho lidí si myslí, že právě čokoláda, jde na tloušťku. Jaké jsou tedy nejznámější mýty a fakta o čokoládě?


Je Slunce nebezpečnější když má své dny, nebo když je nemá?Je Slunce nebezpečnější když má své dny, nebo když je nemá?
Blíží se maximum Sluneční činnosti a tak se stále více hovoří o možnosti, že naší rodnou hroudu sežehne sluneční erupce. Máme se slunečního maxima bát?


Kočka, náš tajemný přítelKočka, náš tajemný přítel
Jsou na světě mnoho let. Byly nenáviděny a milovány. Dokáží si nás podmanit, ale i tak si zachovají svoji hrdost. Kočky jsou zvířata, o nichž se tvrdí, že žijí na hranici dvou světů. Co je na tom pravdy?


Duševní nemoc viděná africkým šamanemDuševní nemoc viděná africkým šamanem
Z šamanského hlediska duševní nemoc signalizuje, že se „narodil léčitel“, říká psycholog dr. Malidoma Patrice Somé. Duševní nemoci jsou spirituální havárie, krize a člověk, kterému se dějí, potřebuje rituální pomoc.


Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!
Kde se berou informace o zázračných lécích na rakovinu? Tají je farmaceutické koncerny, aby vydělávaly biliony dolarů? Mezi zázračné léky mají patřit jádra z meruněk, jenomže jejich nadměrná konzumace může být nebezpečná!


Učte se příběhy: Nejbohatší lidé světaUčte se příběhy: Nejbohatší lidé světa
Někteří lidé se bohatí narodí, jiní se jimi za svého života stanou. Pojďme se podívat za těmi, kteří se mohou „topit“ v penězích a zjistěme, jak si žijí! Dnes se představí Abel Damoussi z Maroka a Henrik Orgreen z Dánska.


UFO nad Brémami vyděsilo NěmceUFO nad Brémami vyděsilo Němce
Neidentifikovaný létající objekt si pohrál s policií a způsobil zmatek na letišti. V Brémách bylo UFO pozorováno už v červnu 2013. „Co to k čertu je?!“


NDE by mohla vysvětlit kvantová fyzikaNDE by mohla vysvětlit kvantová fyzika
Někteří teoretičtí fyzici se domnívají, že duše čili vědomí je součástí struktury vědomí od vzniku Univerza. Vědomí funguje jako program kvantového počítače a může objasnit zážitky blízké smrti…


8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme
Když se malý indiánek moc ptá, dostane v Amazonii do očí chilli. A když se ptát nepřestane, stane se z něho filosof. Filosofie je zvláštní vědní obor, o kterém si opravdoví vědci myslí, že to není žádná věda.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí