internetWEEK.cz menu TOPlist
Úchvatné video: Celá historie vesmíru v 90ti sekundáchÚchvatné video: Celá historie vesmíru v 90ti sekundách
Podívejte se na vynikající video, které zachycuje celou historii vesmíru od Velkého třesku po dnešek. Miliardy let během okamžiku!


Armáda KLDR Armáda KLDR
Na korejském poloostrově se pořádně chrastí zbraněmi. Je ovšem značně nepravděpodobné, že by současná krize přerostla v ozbrojený konflikt. Podívejte se na stručný přehled výzbroje KLDR.


Podnikání: Jak na průšvihyPodnikání: Jak na průšvihy
V první řadě je potřeba přestat další průšvihy vytvářet. To je prvním krokem ze začarovaného kruhu. Je zásadní přestat dělat dokola stejné chyby, které k průšvihům vedly a které v budoucnu přinesou jen další a další.


Bylo nebo nebylo za komunistů lépe?Bylo nebo nebylo za komunistů lépe?
V několika článcích a komentářích v magazínu internetWEEK.cz jsem prohlásil, že nebylo lépe než dnes. Máme svobodu, o které se nám za komunistů mohlo jen zdát. Vždy to vyvolalo vášnivé debaty. Tak jak to tedy je?


Nikolaj Levašov: Záhadný konec kontroverzního léčitele Nikolaj Levašov: Záhadný konec kontroverzního léčitele
I na český internet pronikla informace, že zemřel slavný ruský léčitel, a nejen to, byl zavražděn – záhadnou vesmírnou energií. Jmenoval se Nikolaj Levašov. Kdo to byl a co hlásal?


Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?Solární čistička vzduchu vyrábějící vodík?
Na univerzitě v Antwerpách spojily dva projekty do jednoho. A funguje to!


Leonardo da Vinci - válečné strojeLeonardo da Vinci - válečné stroje
Procházení jeho skicářů je nevšedním zážitkem. Jeho nápady vidíme na řadě zbraní a zařízení s mnohem mladším datem výroby.


Teorie o placaté Zemi je stále živáTeorie o placaté Zemi je stále živá
Také v dnešní době se najdou lidé, kteří se domnívají, že naše planeta je placatá. Nejde o civilizací nedotknuté indiány, ani o psychicky nemocné nebo nevzdělané jedince. Příznivci placaté Země mají dokonce sdružení.


100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o  tom uvažuje100 dolarů za sestřelení bezpilotního letadla? Americké město o tom uvažuje
Bezpilotní letadla nebo chcete-li drony jsou zejména v USA žhavým tématem, které eskaluje už tak vášnivé diskuse o sledování lidí. Jedno americké městečko jde proti proudu a možná nabídne odměnu za sestřelení bezpilotního letadla.


Top ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFOTop ten - 10 nejlépe dokumentovaných pozorování UFO
Všechny případy v tomto žebříčku byly pozorovány více svědky, některé byly vyšetřovány policií a zpravodajskými službami. Výběr provedla skupina špičkových ufologů pro dokumentární film Paula Kimballa Best Evidence, který odvysílala UFOtv.


Jsou rostliny inteligentní?Jsou rostliny inteligentní?
Rostliny se od nás hodně liší, ale mají smysly, paměť, komunikují a dokáží dokonce hospodařit se svými zásobami tak, jako by počítaly.


Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!Čeljabinsk: Meteorit sestřelilo UFO!
Čeljabinský meteor možná vejde do dějin nejen kvůli své velikosti. Vypadá to, že padající vesmírný objekt byl roztříštěn mysteriózním zásahem.


Ovoce jako lékOvoce jako lék
Nejen zelenina, ale i ovoce je našemu tělu prospěšné. Je chutné, barevné a důležité. Dělají se z něj saláty, dorty, ovocné koktejly. Pojďme se společně vypravit tam, kde ovoce hraje důležitou roli!


Brána do peklaBrána do pekla
Kráter na území Turkmenistánu je nepochybně jedním z nejzajímavějších míst na světě. Zahrál si například v reportážích o dopadu meteoritu v Rusku.


Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...
Pokusy s Coca Colou Light a bonbóny Mentos patří do kategorie zábavné fyziky. A o zábavu opravdu není nouze. Občas jde i o tělesné výčnělky. Víte, že záhada bouřlivé reakce byla odhalena teprve nedávno?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí