internetWEEK.cz menu TOPlist
Adidas vs. Puma: historie bratrovražedného sporu Adidas vs. Puma: historie bratrovražedného sporu
Asi hodinu a půl od českých hranic leží v Německu malé město Herzogenaurach. Nedaleko od sebe jsou zde sídla dvou znepřátelených dnes již nejen obuvnických značek. Vítejte ve městě, kde se zrodili Puma a Adidas…


Pomozte odhalovat nezákonný rybolov díky technologii Global Fishing WatchPomozte odhalovat nezákonný rybolov díky technologii Global Fishing Watch
Leonardo DiCaprio a Google představili technologii, která umožňuje komukoliv na Zemi odhalovat nezákonný rybolov z vesmíru. Ten je odhadován na 35% celkového mořského výlovu. Díky tomu jsou ryby jako tuňáci a mečouni na desetině původních stavů...


Elektrický vesmír – nový pohled na všeElektrický vesmír – nový pohled na vše
Vysvětlení vesmírných principů a vzájemných vazeb lze nalézt v elektromagnetismu. Magnetická pole vidíme ve vesmíru všude, vytvořená výhradně elektrickým tokem…


West Nile Virus - BIO konspirace nebo BIO terorismus? West Nile Virus - BIO konspirace nebo BIO terorismus?
Objevil se další smrtící virus. Vyhlásila nám příroda válku? Soudruzi někde udělali chybu? Nebo je zápodonilská horečka nástrojem řízeného snižování počtu lidstva? Nebo jde o teroristický útok na USA?


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Video: jak se hojí rány planety ZeměVideo: jak se hojí rány planety Země
Jak dlouho trvá planetě Zemi, než se vyrovná s velkou přírodní katastrofou?


Prožitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDEProžitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDE
Shared-death experience je fenomén, který zkoumal Raymond Moody. Lidé, kteří jsou v přítomnosti umírající osoby, mají někdy zvláštní vjemy deformovaného prostoru, vidí světelný tunel nebo mají pocit, že se vznášejí.


MMS: zázračný lék, placebo nebo podvod?MMS: zázračný lék, placebo nebo podvod?
MMS Miracle Mineral Supplement vyzkoušely miliony lidí a tvrdí, že funguje. Jiní si klepou na čelo, mluví o zdravém selském rozumu a odmítají přijmout argumenty objevitele Jima Humbla


Alternativa k zastupitelské demokraciiAlternativa k zastupitelské demokracii
Zastupitelská demokracie, jak je rozšířená v našich končinách, prochází těžkou krizí. Je však vůbec možné za ní najít jinou alternativu?


Lidstvo stárne. A prolomí průměrný věk dožití 90 let!Lidstvo stárne. A prolomí průměrný věk dožití 90 let!
V různých koutech světa se lidé dožívají různého průměrného věku. Ale všude se neustále prodlužuje. A do roku 2030 vědci očekávají prolomení magické devadesátky!


Země člověkem přemnoženáZemě člověkem přemnožená
Kolik lidí žije na Zemi? Jaké je věkové rozložení? Víte, že nás byla první miliarda až roku 1804 a v roce 1927 teprve miliardy dvě?


Dovolte, abych se představila: SmrtDovolte, abych se představila: Smrt
Smrti se většina lidí obává a chápou ji jako kruté ukončení pozemského života. Přestože náboženství nabízejí vysvětlení, že umírá jen hmotné tělo, ale duše je věčná, mnoha lidem to stejně nepomáhá. Jan van Helsing nabízí úplně jiný pohled na smrt.


Naučme se zvládat sami sebe!Naučme se zvládat sami sebe!
Emoce nás mohou uvolnit. Některé z nich rádi projevujeme. Jiné bychom však měli držet zkrátka a příliš je nedávat najevo. Občas jsou nezadržitelné, každý to zná. Naučme se je ovládat!


Výhody meditaceVýhody meditace
Západní věda odhaluje, že meditace není jen podivínský úlet, ale má pozoruhodné formativní účinky na lidské schopnosti a obecně na lidské zdraví a pocit štěstí.


Geneticky upravená kukuřice vyvolává zděšeníGeneticky upravená kukuřice vyvolává zděšení
Ruské úřady pozastavily import geneticky upravené kukuřice firmy Monsanto kvůli obavám z rakoviny na základě alarmujících výsledků výzkumu francouzských vědců.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí