internetWEEK.cz menu TOPlist
Události X: Hrozí kolaps ekonomiky i Evropské unieUdálosti X: Hrozí kolaps ekonomiky i Evropské unie
John Casti se zabývá analýzou složitých systémů. Přednášel na Princetonské univerzitě, ve Vídni se stal spoluzakladatelem ústavu, který studuje extrémní události vyvolané člověkem. U nás mu vyšla kniha „Události X“.


Velké konspirační teorie: Nový světový řád (NWO)Velké konspirační teorie: Nový světový řád (NWO)
NWO jako označení pro konspirační teorii vychází z toho, že malá, ale silná a vlivná skupina lidí ovládá vlády, průmysl a média po celém světě.


James E. McDonald: vědec, který se věnoval UFOJames E. McDonald: vědec, který se věnoval UFO
James Edward McDonald (1920-1971) byl americký fyzik a odborník na atmosféru a meteorologii. Během svého života se však více než odbornými články o atmosféře proslavil studováním případů UFO.


Biopaliva – pro a protiBiopaliva – pro a proti
Biopaliva mají být jednou z alternativ trvale udržitelného rozvoje. Ovšem problémy, které větší výrobu biopaliv doprovázejí, ukazují, že využívání tohoto zdroje energie nebude tak jednoduché.


Velké konspirační teorie – UFO a mimozemšťanéVelké konspirační teorie – UFO a mimozemšťané
Jenom v USA je denně evidováno na 400 nových hlášení o UFO. Záhadné létající objekty a mimozemšťané patří neodmyslitelně do naší doby a kultury. Stejně jako konspirační teorie...


Feng Shui a myFeng Shui a my
Feng Shui je velmi staré učení o harmonii lidského života. Má nám pomoci k vytvoření šťastného domova i pracoviště. Celé učení se opírá o tok energie ČCHI, která je všudypřítomná. Je v prostoru kolem nás.


Jezero Cuitzeo jako němý svědek návštěvy kosmického vetřelce?Jezero Cuitzeo jako němý svědek návštěvy kosmického vetřelce?
Vědci našli na dně jezera Cuitzeo důkazy o srážce Země s kosmickým projektilem před 12 900 lety.


Dovolte, abych se představila: SmrtDovolte, abych se představila: Smrt
Smrti se většina lidí obává a chápou ji jako kruté ukončení pozemského života. Přestože náboženství nabízejí vysvětlení, že umírá jen hmotné tělo, ale duše je věčná, mnoha lidem to stejně nepomáhá. Jan van Helsing nabízí úplně jiný pohled na smrt.


Teroristické útoky omezují naše svobodyTeroristické útoky omezují naše svobody
S každým dalším úderem v kterékoliv části světa dochází k dalšímu omezení svobod nás všech. Teroristické útoky nás o svobodu dříve nebo později připraví!


Prožitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDEProžitky sdílené smrti nabourávají vědecké vysvětlení NDE
Shared-death experience je fenomén, který zkoumal Raymond Moody. Lidé, kteří jsou v přítomnosti umírající osoby, mají někdy zvláštní vjemy deformovaného prostoru, vidí světelný tunel nebo mají pocit, že se vznášejí.


Tajemné zvuky země - vědecké teorieTajemné zvuky země - vědecké teorie
Dobrý začátek pro death metal, konec světa, apokalypsa – tak to popisují lidé, kteří to slyší. HAARP, posun zemských desek nebo konec světa? Existuje nějaké prozaické vysvětlení?


10 technologií, které mění svět10 technologií, které mění svět
Na trhu se v posledních letech objevují stále častěji technologické vychytávky, které výrazným způsobem mění svět a ovlivňují naše životy. Podívejte se na přehled 10 největších.


Stará posvátná místa Stará posvátná místa
Víru našich prehistorických předků dávno vymazalo křesťanství. Ztráta paměti je pozoruhodná. Nevíme, kdo jsme byli, ani odkud jsme přišli. Když ještě žili Evropané v těsném spojení s přírodou, uctívali některá místa. Podívejme se, jak to bylo v Litvě


5 nejzáhadnějších zvuků světa5 nejzáhadnějších zvuků světa
Na Youtube je video, které nabízí pět nejzáhadnějších zvuků světa, jaké kdy byly zaznamenány. Podivné zvuky nebyly zatím věrohodně vysvětleny.


Mýty a fakta o závislostechMýty a fakta o závislostech
Dá se říci, že každý na světě má nějakou svoji závislost. Někdo menší, pojídá třeba sladké, jiný větší, kouří, pije alkohol, a někdo se zabíjí úplně, bere totiž drogy. Tak, nebo tak, i okolo tohoto tématu existuje velké množství nesrovnalostí.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí