internetWEEK.cz menu TOPlist
Mýty a fakta o rakovině I.Mýty a fakta o rakovině I.
Rakovina je zákeřná nemoc, na níž mnoha lidem zemřeli jejich známí, či milovaní. Přesto kolem této závažné a smrtelné nemoci panuje mnoho otazníků. Co je tedy pravdou a co naopak nesmyslem?


Úžasná zvířecí telepatie má vysvětleníÚžasná zvířecí telepatie má vysvětlení
Vlastníci domácích zvířat i přírodovědci dobře vědí, že některá zvířata mají tzv. paranormální schopnosti. Biolog Rupert Sheldrake záhadnou oblast studuje, jeho objev zní: Paranormální je normální!


Vrací se marxismus?Vrací se marxismus?
Papež František kritizuje kapitalismus. V Británii střední vrstva touží po levicových opatřeních. Ale hlavní výzvy budoucnosti se zřejmě netýkají marxismu-leninismu.


Největší konspirační teorie světaNejvětší konspirační teorie světa
11 září 2001. Smrt Lady Diany, J.F. Kennedyho a Usáma Bin Ládina. NWO, UFO a mimozemšťané, HAARP, globální oteplování, USA na Měsíci, Pearl Harbor, chemtrails a protokoly sionských mudrců! Pro a proti. Udělejte si názor...


Fenomén Inelia BenzFenomén Inelia Benz
Existují lidé, kteří jsou jiní. Možná to ani nejsou lidské bytosti nebo jen zčásti. Můžeme jim říkat fenomén. Inelia Benz...


Steve Jobs a jeho poslední  slova: Fake!Steve Jobs a jeho poslední slova: Fake!
Na smrtelné posteli měl pronést slova, u kterých se tají dech. Příliš se hnal za penězi a málo lásky dával svým bližním. A začal věřit v Boha. Kdo má trochu tušení, jak Jobs přemýšlel a fungoval, nemůže uvěřit. Tak nevěřte, je to nesmysl!


Příběh Twitteru aneb 140 znaků mocnějších než ObamaPříběh Twitteru aneb 140 znaků mocnějších než Obama
Je Twitter centrálním uzlem myšlenek naší planety? Představujeme vám 140 znaků, které mění svět. Podívejte se na historii, současnost a budoucnost Twitteru.


Sex: Mýty a faktaSex: Mýty a fakta
Sex je součástí každého z nás, ať jsme již na volné noze a hledáme jen pobavení, nebo jsme milenci, či manželé. V současné době se objevuje všude, dá se říci, že vládne světem. Víme o něm ale vše?


Návyková láska a nebezpečné vztahyNávyková láska a nebezpečné vztahy
Když přijde láska, uvolní se neurotransmitery adrenalinového typu. Mozek je zaplaven PEA, dopaminem a norepinephrinem. Cítíte se, jako když si šlehnete. Nebo strčíte hlavu do vosího hnízda...


Lev Rubinštejn: Krym ukradli mafiánsky, to oni umíLev Rubinštejn: Krym ukradli mafiánsky, to oni umí
Moskevský básník poskytl časopisu Forbes interview o současném Rusku, o Ukrajině i Majdanu. Přináší střízlivý pohled na vzrušenou realitu země na pokraji války.


Numerologie: vlastnosti máme podle data narození?Numerologie: vlastnosti máme podle data narození?
O numerologii se mluví jako o pseudovědě. Nemá prý žádnou teorii ani hlubší význam. Ale jak je možné, že následující charakteristika na mne i celou rodinu sedí?


Cooper:  J. F. Kennedyho zavraždil jeho řidičCooper: J. F. Kennedyho zavraždil jeho řidič
Na Youtube se objevila výpověď Williama Coopera, který se snaží diváka přesvědčit, že skutečným vrahem prezidenta Kennedyho je řidič Bill Greer, který ho vezl během atentátu v Dallasu.


Veterán CIA: Roswell je skutečnost Veterán CIA: Roswell je skutečnost
Bývalý agent CIA Chase Brandon promluvil. Měl možnost nahlédnout do přísně tajného archivu věcí získaných po havárii UFO v Roswellu. Je to pravda, říká.


UFO na Měsíci, UFO všudeUFO na Měsíci, UFO všude
Již v roce 1971 byl během mise Apolla 15 vyfotografován objekt připomínající vesmírnou mimozemskou loď. Objeven byl až dnes.


Leonardo da Vinci - skicy z anatomieLeonardo da Vinci - skicy z anatomie
Procházení jeho skicářů je nevšedním zážitkem. Jeho pohled na anatomii lidí a zvířat předběhl dobu minimálně o čtyři století.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí