internetWEEK.cz menu TOPlist
Šmírovací schizofrenie a světová databáze obličejů Šmírovací schizofrenie a světová databáze obličejů
Žijeme v době, kdy si musíme pečlivě hlídat své soukromí. Občas však podléháme schizofrenii. Na straně jedné se bojíme odposlechů a na straně druhé své osobní údaje rádi dobrovolně poskytujeme.


Alternativní teorie vesmíru – ekpyrotický modelAlternativní teorie vesmíru – ekpyrotický model
Taky vám na známé teorii velkého třesku vadí, že náš nepředstavitelně obrovský vesmír měl vzniknout z miniaturní kuličky? Pokud ano, nabízí vám východisko další bláznivá teorie zvaná ekpyrotická.


Další otazníky nad JežíšemDalší otazníky nad Ježíšem
Úvahy o tom, jak žil a jak zemřel Ježíš Kristus, dostávají čas od času nové podněty. Egyptský papyrus naznačuje, že Mesiáš měl manželku. Objevila se další hrobka, ve které mohl být pohřben.


Medveděv: Mimozemšťané jsou mezi námi Medveděv: Mimozemšťané jsou mezi námi
Měla by to být zpráva první kategorie, ale do titulků světových médií zatím nepronikla. Premiér Ruska řekl novinářům, že mimozemšťané žijí na Zemi.


Čína slaví další a další úspěchy v dobývání vesmíruČína slaví další a další úspěchy v dobývání vesmíru
Ty zprávy se nedaly přehlédnout. Čína vyslala na oběžnou dráhu vesmírnou loď Šen -čou 9 se třemi kosmonauty (Číňané je nazývají taikonauti) na palubě. Byla mezi nimi i první Číňanka třiatřicetiletá Liou Jang.


Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu
Příběh saudskoarabského bloggera Raífa Badawího se vrací na scénu. Ve hře je opět trest smrti za několik vět na internetové síti.


Velké konspirační teorie: 11. září 2001Velké konspirační teorie: 11. září 2001
Čtyři unesená letadla. Téměř 3000 mrtvých. Americká protivzdušná obrana v nečinnosti. Miliony lidí si myslí, že šlo o Inside Job...


Znáte nejlepší vtipy na světě?Znáte nejlepší vtipy na světě?
Neustále vznikají nové a nové vtípky, které reagují na určitou politickou či jinou událost. Z poslední doby můžeme zmínit třeba vtipy parodující výstupy doktora Ratha. Víte ale, který vtip je vlastně nejlepší ze všech?


Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled? Crashtest: Je znát 25 let vývoje na první pohled?
Auta jsou dnes cvalíky. Je v nich proto bezpečněji? Jak dopadne čelní srážka na polovinu, nových aut jedné značky, toho současného s modelem vyráběným od roku 1992 beze změny?


Hawkeye Pierce z M.A.S.H se snaží změnit popularizaci vědyHawkeye Pierce z M.A.S.H se snaží změnit popularizaci vědy
Herce Alana Aldu asi zná většina lidí díky kultovnímu seriálu M.A.S.H. V USA se však proslavil rovněž jako propagátor vědy.


Sladká past pro Juliana AssangeSladká past pro Juliana Assange
Zakladatel serveru WikiLeaks ztratil obviněním, že někoho znásilnil, u široké veřejnosti kredit. Kdo vlastně je Julian Assange?


Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?  Unikla Země v roce 1883 o vlásek globální katastrofě?
V roce 1883 jsme měli možná obrovské štěstí. Naší planetu jen těsně minuly fragmenty komety o celkové hmotnosti nejméně dvou miliard tun. Nebo to bylo všechno jinak?


Taťjana  Bělousová vstala z mrtvýchTaťjana Bělousová vstala z mrtvých
Ukrajinka oživla po třech dnech klinické smrti. To je jen jedna část neuvěřitelného života komunistky, která konvertovala ke křesťanství v SSSR. Ve své výpovědi vydává šokující svědectví o životě v komunistické říši.


Zamyšlení nad pokusem, který ne/vysvětlil NDEZamyšlení nad pokusem, který ne/vysvětlil NDE
Vědci odhalili tajemství prožitků klinické smrti, volala nedávno média. Zpráva o pokusu s umírajícími potkany, jejichž mozky po zastavení srdce, vykázaly na 30 sekund enormní aktivitu, získala velkou publicitu. Posmrtný život je vyvrácen, konstatují


Socialismus - funguje nebo nefunguje?Socialismus - funguje nebo nefunguje?
V poslední době koluje po českém internetu článek na téma – socialismus nefunguje. Za příklad slouží americká škola. A protože jde o Ameriku, mluví se o Obamově socialismu.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí