internetWEEK.cz menu TOPlist
USA chtěly vyvolat nepokoje na KuběUSA chtěly vyvolat nepokoje na Kubě
Někteří lidé se domnívají, že za mnohými politickými změnami a nepokoji stojí Spojené státy americké. Nový skandál okolo sociální sítě na Kubě jim dává do rukou velmi silný argument.


Podnikání: Jak na průšvihyPodnikání: Jak na průšvihy
V první řadě je potřeba přestat další průšvihy vytvářet. To je prvním krokem ze začarovaného kruhu. Je zásadní přestat dělat dokola stejné chyby, které k průšvihům vedly a které v budoucnu přinesou jen další a další.


8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme8 velkých filosofických otázek, které (asi) nikdy nevyřešíme
Když se malý indiánek moc ptá, dostane v Amazonii do očí chilli. A když se ptát nepřestane, stane se z něho filosof. Filosofie je zvláštní vědní obor, o kterém si opravdoví vědci myslí, že to není žádná věda.


Jak rozpoznat lhaní?Jak rozpoznat lhaní?
Existuje řada signálů, které podle většiny lidí naznačují, že někdo lže. Víte, které to jsou?


Padesát fatálních selhání pokusů na zvířatechPadesát fatálních selhání pokusů na zvířatech
Padesát fatálních selhání pokusů na zvířatech.


Island – je po revoluciIsland – je po revoluci
Sledovali jsme politický vývoj na Islandu s velkým zájmem. Reprezentoval národní odpor malého evropského národa proti zkorumpovaným politikům a nadnárodním bankám.


Kde se vzala betlémská hvězda?Kde se vzala betlémská hvězda?
Jakého je původu betlémská hvězda? Přestože je znázorňována jako kometa, astronomové se domnívají, že se jednalo o jiný astronomický úkaz.


Lidstvo stárne. A prolomí průměrný věk dožití 90 let!Lidstvo stárne. A prolomí průměrný věk dožití 90 let!
V různých koutech světa se lidé dožívají různého průměrného věku. Ale všude se neustále prodlužuje. A do roku 2030 vědci očekávají prolomení magické devadesátky!


Japonsko se potápíJaponsko se potápí
Japonsko je zemí, jež se může chlubit dokonalými vynálezy, krásnou krajinou, gejšami a saké. Nemusí to být ale na dlouho. Stíhá ho jedna katastrofa za druhou a Japonsko jde ke dnu!


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!Sexy nožky na palubce? Podívejte se, proč to není dobrý nápad!
Airbag chrání Vaši hlavu a hrudník před konfrontací s volantem nebo palubní deskou. Když mu stojí v cestě nohy, nedopadne to dobře. Přesvědčte se a nikdy to již nedělejte!


TOP 15 nejvíce nebezpečných sopekTOP 15 nejvíce nebezpečných sopek
Žít poblíž aktivní sopky není žádná legrace. Podívejte se na přehled patnácti nejnebezpečnějších sopek světa.


Kypr ukázal, co se stane, až se ucho utrhneKypr ukázal, co se stane, až se ucho utrhne
Krizi, pod kterou jsou podepsaní politici a finančníci, zaplatíme. Novou formou znárodnění jsou mimořádné daně. A nikdo před nimi neuteče!


16 důvodů pro častý sex16 důvodů pro častý sex
Vědci po dlouhých desetiletích vypátrali, proč je výhodné dělat příjemné věci často. Následující seznam je manuálem spíše pro ty racionální typy, romantici ho nepotřebují. Věděli to i bez vědců.


Komunikace s druhým světemKomunikace s druhým světem
Vše začíná smrtí. Pozůstalým zbyde jen bolest, vzpomínky, oči pro pláč. Co když si ale s mrtvými můžeme promluvit? Není to nemožné, na spiritistických seancích je to dokonce běžné!


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí