internetWEEK.cz menu TOPlist
Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?Analýza americké duše: Láme posedlost dolarem charakter Ameriky?
Co je příčinou touhy Američanů po penězích? Jaké má tato posedlost důsledky? Psycholog Thomas Singer odpovídá na otázky Pythie Peayové ohledně amerického „komplexu peněz“.


Lidský raketoplán: Felix Baumgartner letěl stratosférouLidský raketoplán: Felix Baumgartner letěl stratosférou
Drobné problémy a jeden nepřekonaný rekord. Jinak ovšem skok pravdu historický. Felix Baumgartner letěl rychleji, než se čekalo.


Geneticky upravená kukuřice vyvolává zděšeníGeneticky upravená kukuřice vyvolává zděšení
Ruské úřady pozastavily import geneticky upravené kukuřice firmy Monsanto kvůli obavám z rakoviny na základě alarmujících výsledků výzkumu francouzských vědců.


Úchvatné video: Celá historie vesmíru v 90ti sekundáchÚchvatné video: Celá historie vesmíru v 90ti sekundách
Podívejte se na vynikající video, které zachycuje celou historii vesmíru od Velkého třesku po dnešek. Miliardy let během okamžiku!


Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu
Populační divize OSN nedávno zveřejnila nové odhady vývoje lidské populace. Zatímco v západním světě ale také v Asii bude počet obyvatel klesat, Afriku čeká populační exploze. Možná dokonce největší v lidských dějinách.


Mýty a fakta o kouření Mýty a fakta o kouření
Na zemi kouří přibližně 1,3 miliard lidí. Kouří proto, že jim chuť tabáku chutná, protože jsou nervózní a při kouření údajně pociťují úlevu, či z jiných důvodů. Co je na našich domněnkách ale pravdy?


Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...Zábava nebo záhada? Cola & Mentos...
Pokusy s Coca Colou Light a bonbóny Mentos patří do kategorie zábavné fyziky. A o zábavu opravdu není nouze. Občas jde i o tělesné výčnělky. Víte, že záhada bouřlivé reakce byla odhalena teprve nedávno?


Sladká past pro Juliana AssangeSladká past pro Juliana Assange
Zakladatel serveru WikiLeaks ztratil obviněním, že někoho znásilnil, u široké veřejnosti kredit. Kdo vlastně je Julian Assange?


NSA odposlouchávala i politiky, milence, OSN a prezidenty NSA odposlouchávala i politiky, milence, OSN a prezidenty
NSA (National Security Agency) je jediný úřad na světě, který vám vždy a ochotně naslouchá. Jen je otázkou, zda o tohle někdo stojí. Agentura se podle nových informací nezastavila před ničím.


Šmírovací schizofrenie a světová databáze obličejů Šmírovací schizofrenie a světová databáze obličejů
Žijeme v době, kdy si musíme pečlivě hlídat své soukromí. Občas však podléháme schizofrenii. Na straně jedné se bojíme odposlechů a na straně druhé své osobní údaje rádi dobrovolně poskytujeme.


Extrémy a opět extrémy. Zvykejme si i na kroupy jako grepyExtrémy a opět extrémy. Zvykejme si i na kroupy jako grepy
Vědci již roky předpovídají stále extrémnější počasí. Zřejmě je na čase si zvykat.


Neuvěřitelný svět tajných společenstvíNeuvěřitelný svět tajných společenství
Od počátku civilizace osnovali mocní spiknutí, aby pozměnili běh dějin podle svých přání. Doporučujeme, velmi zajímavé video...


Hadonoš: 13 znamení a přesný zvěrokruh podle NASAHadonoš: 13 znamení a přesný zvěrokruh podle NASA
Pohled astrologů a astronomů se na znamení zvěrokruhu liší. Podle NASA jste s velkou pravděpodobností narozeni v jiném znamení, než jste si dosud mysleli! Jaká je charakteristika nového znamení Hadonoše? A v jakém znamení ve skutečnosti jste?


Autor knih o konspiraci 11. září zastřelenAutor knih o konspiraci 11. září zastřelen
Phillip Marshall, bývalý pilot CIA a DEA, který ve svých knihách psal, že útoky z 11. září 2001 zorganizovala vláda USA společně se Saúdskou Arábií, byl nalezen zastřelen. O život přišly násilně také jeho dvě děti.


Mýty a fakta o spánkuMýty a fakta o spánku
Pokud nemáme kvalitní spánek, vše nám jde hůř. Okolo spánku koluje velké množství mýtů. Na mnoho otázek neznáme odpovědi, nebo známe, ale jsou chybné. Zde si vše vysvětlíme.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí