internetWEEK.cz menu TOPlist
Stanislav Grof – reinkarnaceStanislav Grof – reinkarnace
Reinkarnace je jedním z nejzajímavějších a nejzáhadnějších fenoménů lidské existence.


Elektrický vesmír – nový pohled na všeElektrický vesmír – nový pohled na vše
Vysvětlení vesmírných principů a vzájemných vazeb lze nalézt v elektromagnetismu. Magnetická pole vidíme ve vesmíru všude, vytvořená výhradně elektrickým tokem…


Jak se žije nezaměstnaným v USA. Příběh Pauly Brayové. Jak se žije nezaměstnaným v USA. Příběh Pauly Brayové.
Chudoba se stává aktuálním novinářským tématem nejen u nás. Jak se v USA může ocitnout na existenčním dně vysokoškolsky vzdělaná žena, popisuje v otevřeném dopise prezidentu Spojených států Paula Brayová.


Oak Island:  tajemství dubového ostrovaOak Island: tajemství dubového ostrova
Oak Island je podobný jiným ostrovům, ale přesto je na něm něco jiného, výjimečného. Je na něm totiž ukryt poklad! Všichni ví, kde je, ale nikdo neví, jak ho vyzvednout, je totiž důmyslně zabezpečen!


Futuristické, elektrické a vertikálně startující letadlo opravdu létá!Futuristické, elektrické a vertikálně startující letadlo opravdu létá!
Jsme opět blíže ke sci-fi budoucnosti. Německý start-up Lilium dostal své letadlo do vzduchu. Podívejte se, jak létá a funguje. Na první test obdivuhodné!


Modelka a PhotoshopModelka a Photoshop
Reklama je fikce. Deformovaná realita, která je vždy pozitivní. Platí to také u modelek, které jsou díky tunám kosmetiky a počítačovým programům vždy perfektní. Podívejte se, co dokáže Photoshop.


Čokoláda: Mýty a faktaČokoláda: Mýty a fakta
Čokoládu miluje mnoho lidí na světě. Někteří tvrdí, že jsou na ni dokonce závislí. Mnoho lidí si myslí, že právě čokoláda, jde na tloušťku. Jaké jsou tedy nejznámější mýty a fakta o čokoládě?


Fantomová bolestFantomová bolest
Pro většinu z nás, se jedná o záhadný název. Pro ty, kteří si jí prochází, se stala noční můrou. Je skutečně možně mít cit v končetině, která dotyčnému byla amputována? Podle výpovědi postižených, je!


10 nejzajímavějších paranormálních schopností10 nejzajímavějších paranormálních schopností
Takzvané paranormální jevy většina lidí na Západě pokládá za nesmysly. Nicméně ony formovaly naši minulost více, než tušíme. Také proto vznikl tento žebříček záhadných schopností.


CERN slouží vývoji nových zbraní, ne k hledání božské částiceCERN slouží vývoji nových zbraní, ne k hledání božské částice
Jsme zvyklí, že vědci mluví nesrozumitelně, korektně a snaží se nenarazit. Nositel Nobelovy ceny za fyziku Robert Laughlin patří k těm, kteří si neberou servítky.


Obezita: Mýty a faktaObezita: Mýty a fakta
Problém jménem obezita se týká na celém světě čím dál tím více lidí. Chutná nám, ale je to o zdraví. Jaká jsou tedy mýty a fakta o obezitě?


Terraformace Marsu je možná o něco reálnějšíTerraformace Marsu je možná o něco reálnější
Hlavním rozdílem mezi Zemí a Marsem je magnetické pole, které chrání naši planetu před kosmickým zářením. Vědci nyní zjistili, jak jednoduše udělat ochranný štít. Třeba pro Mars!


Záhadní staří KréťanéZáhadní staří Kréťané
Odkud se vzali a jak mohli na skalnatém ostrově uprostřed Středozemního moře vytvořit původní obyvatelé Kréty skvělou civilizaci před několika tisíci lety? To člověka napadne, když navštíví tento středomořský ostrov.


Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!Proč nemá člověk kost v penisu? Záhada vědecky objasněná!
Většina savců kost v penisu má. Ačkoliv její velikost se velmi liší. A vědci přišli se zajímavým evolučním vysvětlením záhady pyjové kosti.


Pozitivním myšlením k úspěchuPozitivním myšlením k úspěchu
Většina malých podnikatelů vidí sklenici jako napůl plnou. Na horské dráze podnikání mezi startem nové firmy a jejím uvedením do běhu je to opravdu jediný způsob, jak přežít a růst.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí