internetWEEK.cz menu TOPlist
Jak rozpoznat lhaní?Jak rozpoznat lhaní?
Existuje řada signálů, které podle většiny lidí naznačují, že někdo lže. Víte, které to jsou?


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl třetí (nezvratný osud)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl třetí (nezvratný osud)
Slunce je krkavčí matka a jednoho krásného dne nás všechny usmaží...


Fyzik De Aquino: HAARP může deformovat čas i gravitaciFyzik De Aquino: HAARP může deformovat čas i gravitaci
Významný fyzik publikoval revoluční zprávu, která odhaluje, že technologie HAARP zvládne víc, než jsme tušili. Je to stroj času?


Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)Vesmír nás může kdykoliv všechny zabít – díl první (planetky)
Mayský konec světa jsme přežili. Přestože nás v roce 2012 jen těsně minula sluneční bouře století. Armageddon ovšem může přijít prakticky kdykoliv. Jsme na cestě k nezvratnému osudu...


Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu
Příběh saudskoarabského bloggera Raífa Badawího se vrací na scénu. Ve hře je opět trest smrti za několik vět na internetové síti.


Exkurz do historie: Benešovy dekrety jsou minulost. Tečka.Exkurz do historie: Benešovy dekrety jsou minulost. Tečka.
Čeští politici mají stále dokola potřebu omlouvat se Německu za poválečný odsun. Připomeňme si, o co šlo, proč je to nesmysl a slovy prezidenta Beneše „vlastizrada“, před kterou varoval.


Tajemná jezerní monstra ITajemná jezerní monstra I
Neexistuje snad nikdo, kdo by neslyšel o příšeře z jezera Loch Ness. Skotská národní obluda láká k jezeru tisíce turistů. Po světě však existují mnohá další jezera, ve kterých byli spatřeni tajemní tvorové.


Nejstarší lidská DNA byla prozkoumána!Nejstarší lidská DNA byla prozkoumána!
Vědci získali 400 000 let starou DNA z kosti nalezené ve španělské jeskyni. Výsledky překvapily.


6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!6 vědců se vrátilo z Marsu na Zemi. Simulovaně a s velkou pompou. Nesmysl!
Komentář: Rok strávili v uzavřené kupoli na Havaji. Ven mohli jen ve skafandru na průzkum okolí velmi podobnému Marsu. A prohlásili, že život v izolaci si dovedou představit i na Marsu. Tak, jako mnozí před nimi. Rok života mohli strávit lépe…


Holistický přístup ke zdraví Dr. RankinovéHolistický přístup ke zdraví Dr. Rankinové
Lékařka Lissa Rankinová tvrdí, že mysl je důležitější než medicína. Tělo se může uzdravit samo. Prosazuje nový přístup k nemocím a léčbě. Její metoda je podložená vědeckými poznatky.


Sonda Cassini: První snímky historického průletu pod prstenci SaturnuSonda Cassini: První snímky historického průletu pod prstenci Saturnu
Ještě žádná sonda se nedostala takhle blízko k Saturnu. Zatím jsme se mohli spoléhat jen na naše odhady založené na dosavadních zkušenostech s jinými oblastmi prstenců. Z toho jsme pak odvozovali, jak by mohla mezera mezi planetou a prstenci vypadat.


Skok ze stratosféry: všechno mohlo být jinak!Skok ze stratosféry: všechno mohlo být jinak!
Na internetu je šokující video, které vnáší nová fakta do historického skoku Felixe Baumgartnera ze stratosféry.


Co se stalo 11.září 2001Co se stalo 11.září 2001
11. září 2001 - Teroristé unáší 4 dopravní letadla, která navedou do dvou budov WTC, po nárazu obě budovy padají k zemi. Všichni věří, že je to dílo teroristů, ale fakta napovídají něco jiného...


James Cameron: simulace potopení TitanicuJames Cameron: simulace potopení Titanicu
Režisér filmu Titanic, James Cameron, připravil ke stému výročí první a zároveň poslední plavby, simulaci potopení této zřejmě nejslavnější lodě v historii.


Všechno o neandertálcíchVšechno o neandertálcích
Informace o našich prehistorických bratrancích neandertálcích se každým výzkumem rozšiřují a obohacují. Z nejnovějších informací jsme vytvořili obraz, jaký tento člověk byl a jak žil. Záhady ovšem zůstávají.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí