internetWEEK.cz menu TOPlist
Záhadní mimozemští DropovéZáhadní mimozemští Dropové
Fascinující příběh o přistání mimozemšťanů v horách Bayan-Kara-Ula v Číně může být smyšlený...


Únos desítek tisíc ČechoslovákůÚnos desítek tisíc Čechoslováků
Ve druhé polovině 40. let minulého století náhle mizí desetitisíce československých občanů. Data narození známe, data úmrtí nikoliv. Kam se ztratili, nikdo neví. Vydejme se po stopách jejich únosů!


Neviditelná nukleární hrozba v jídleNeviditelná nukleární hrozba v jídle
Američané, kteří nenakupují pouze bio-potraviny, jsou nevědomými účastníky největšího potravinového experimentu, jaký kdy historie zaznamenala. Potraviny jsou zhodnocovány kobaltem 60, aby byly bezpečnější…


Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?Zajímavá videa: Jak se za 100 let změnily účesy, svatební šaty, podprsenky nebo tetování?
Vše se mění. V technice a technologiích převratně. Móda se však často vrací. Skutečnou evoluci zaznamenaly snad jen plavky. Ale dekády většinou bezpečně rozpoznáte. Přesvědčte se.


Kde je poklad generála Jamašity? Kde je poklad generála Jamašity?
Jedna z největších záhad druhé světové války stále čeká na své odhalení. Kde je pohádkový válečný poklad císařského Japonska? A existoval vůbec? Jamašitovo zlato...


10 nejpodivnějších náhod v historii10 nejpodivnějších náhod v historii
Náhody fascinují člověka od nepaměti bez ohledu na to, zda jsou pozitivní nebo negativní. Nad následující hitparádou mysteriózních souher opravdu chvílemi zůstává rozum stát.


Podnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnancůPodnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnanců
Podnikatelka Ronna Coeová používá ve své malé firmě čtyři metody řízení zaměstnanců. Udržení si kvalitních pracovníků a jejich spokojenost patří mezi její priority.


Muž, který byl v nebi, kontra skepticiMuž, který byl v nebi, kontra skeptici
Příběh lékaře dr. Ebena Alexandra je pozoruhodný. V roce 2008 upadl při onemocnění meningitidou do kómatu a v době, kdy mu nefungoval mozek, prožil cestu do nebe.


James Cameron: simulace potopení TitanicuJames Cameron: simulace potopení Titanicu
Režisér filmu Titanic, James Cameron, připravil ke stému výročí první a zároveň poslední plavby, simulaci potopení této zřejmě nejslavnější lodě v historii.


Co je to Bůh?Co je to Bůh?
Bůh je jedna z největších lidských idejí. Už dlouho patří k tomu, kvůli čemu se lidé zabíjejí. Ale představy o bohu, bozích a božství jsou nespočetné.


Prase + šimpanz = člověk?Prase + šimpanz = člověk?
Média přinesla zajímavou informaci, podle které může být člověk ve skutečnosti křížencem prasete a šimpanze. Teorie ale není úplně nová…


Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!
Jsou obrovské. Když přijde jejich čas, chrlí mnoho žhavé lávy a mračna popela. Nezastaví je vůbec nic, ničí vše živé i neživé. Jsou ale také schopné něčeho mnohem horšího, zahubit svět!


Krachují státy kvůli investorům nebo investoři kvůli státům?Krachují státy kvůli investorům nebo investoři kvůli státům?
Média nás masírují zlými investory, kteří nekupují dluhopisy Řecka, Portugalska a Itálie. Mohou za dluhovou krizi? Co jsou zač?


Nesnadný den Marka OwenaNesnadný den Marka Owena
Tak konečně vyšly memoáry jednoho z členů americké speciální jednotky, který se zúčastnil vojenské akci proti bin Ládinovi. Nakladatel chtěl potenciální bestseller s názvem „No Easy Day“ vrhnout na trh až 11. září, ale nakonec to urychlil.


Podnikejte jednodušePodnikejte jednoduše
Složitost komplikuje podnikání. Co se dá zjednodušit? Všechno, co otravuje Vaše zákazníky i spolupracovníky. A nakonec i Vás. A jak praví klasik: co neumíš jednoduše vysvětlit, tomu nerozumíš...


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí