internetWEEK.cz menu TOPlist
Podnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnancůPodnikání: Jak pozvednout morálku zaměstnanců
Podnikatelka Ronna Coeová používá ve své malé firmě čtyři metody řízení zaměstnanců. Udržení si kvalitních pracovníků a jejich spokojenost patří mezi její priority.


Schumannova rezonance – tlukot srdce ZeměSchumannova rezonance – tlukot srdce Země
Bývá nazývána tlukot srdce Země a je spojována s léčením, duchovní transformací a zrychlováním času


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Úředník draží zakázku na webové stránky!Úředník draží zakázku na webové stránky!
Máme odsouhlasený rozpočet na tvorbu internetových stránek. Rozpočet je 2 miliony korun. Jedná se tedy o podlimitní veřejnou zakázku a není třeba vyhlašovat výběrové řízení. Předmětem této aukce je získání této zakázky. Kdo dá více, získá zakázku.


Americká kosmonautika: krize nebo zlatá éra?Americká kosmonautika: krize nebo zlatá éra?
Při pohledu na některá fóra by člověk nabyl dojmu, že americká kosmonautika míří ke dnu. Bývalá velmoc vyklidila pozice a vše je špatně. Opak je však pravdou.


Oběžná dráha je plná smetí. Podívejte se na simulaci v reálném časeOběžná dráha je plná smetí. Podívejte se na simulaci v reálném čase
Na oběžné dráze okolo Země se pohybují nejen družice ale také velké množství kosmického smetí. Podívejte se na pozici větších objektů v reálném čase.


Nyos: Africké jezero smrtiNyos: Africké jezero smrti
V Kamerunu, mezi skalnatými horami a zelenými pláněmi se nachází přibližně dva kilometry dlouhé jezero. Krajina i jezero lákají svoji krásou turisty, ale pozor! Jezero je tichým zabijákem.


Neviditelný duch - PoltergeistNeviditelný duch - Poltergeist
Poltergeist - duch, kterého nikdo neviděl, ale o kterém se stále mluví.


Autismus, šamani a koněAutismus, šamani a koně
Rupert Isaacson se vypravil se svou manželkou do Mongolska za šamany, aby vyléčil autistického syna Rowana.


Elektrický vesmír – nový pohled na všeElektrický vesmír – nový pohled na vše
Vysvětlení vesmírných principů a vzájemných vazeb lze nalézt v elektromagnetismu. Magnetická pole vidíme ve vesmíru všude, vytvořená výhradně elektrickým tokem…


Slavná Pyramida Slunce se může kdykoliv zhroutit Slavná Pyramida Slunce se může kdykoliv zhroutit
Pár desítek kilometrů od mexického hlavního města se nachází Teotihuacán a v něm třetí největší pyramida světa. Podle vědců se může Pyramida Slunce kdykoliv sesunout k zemi.


Jak zastavit stárnutíJak zastavit stárnutí
Pro lidi nad 40 let. Existuje 5 chyb, které dělají lidé při kondičním cvičení. Jestliže chcete zpomalit nebo zastavit proces stárnutí svého těla, musíte se jim vyhnout.


Dovolte, abych se představila: SmrtDovolte, abych se představila: Smrt
Smrti se většina lidí obává a chápou ji jako kruté ukončení pozemského života. Přestože náboženství nabízejí vysvětlení, že umírá jen hmotné tělo, ale duše je věčná, mnoha lidem to stejně nepomáhá. Jan van Helsing nabízí úplně jiný pohled na smrt.


Šestý smysl zkoumá Psychotronika, věda nemožného...Šestý smysl zkoumá Psychotronika, věda nemožného...
Nezdá se Vám, že důkazů o událostech mezi nebem a zemí opředených tajemstvím je až příliš? Je možné, aby to bylo nemožné? Záhadný šestý smysl, který to má na svědomí, zkoumá psychotronika...


Nesnadný den Marka OwenaNesnadný den Marka Owena
Tak konečně vyšly memoáry jednoho z členů americké speciální jednotky, který se zúčastnil vojenské akci proti bin Ládinovi. Nakladatel chtěl potenciální bestseller s názvem „No Easy Day“ vrhnout na trh až 11. září, ale nakonec to urychlil.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí