internetWEEK.cz menu TOPlist
Island – je po revoluciIsland – je po revoluci
Sledovali jsme politický vývoj na Islandu s velkým zájmem. Reprezentoval národní odpor malého evropského národa proti zkorumpovaným politikům a nadnárodním bankám.


Je společná evropská armáda pouhou fikcí?Je společná evropská armáda pouhou fikcí?
Evropská unie dneška: 28 států s různými národními zájmy a umírněnou, ale přesto stále hluboce zarytou nacionalistickou záští. Může v tomhle guláší vzniknout něco, jako je společná evropská armáda?


ChemtrailsChemtrails
Za některými letadly v určitě výšce vznikají z povrchu dobře viditelné bílé stopy. Ve většině případech se jedná pouze o vodu či vodní páry, někdy se však může jednat i o vysoce nebezpečné látky.


Mýty a fakta o spánkuMýty a fakta o spánku
Pokud nemáme kvalitní spánek, vše nám jde hůř. Okolo spánku koluje velké množství mýtů. Na mnoho otázek neznáme odpovědi, nebo známe, ale jsou chybné. Zde si vše vysvětlíme.


10 nejšílenějších vědeckých teorií10 nejšílenějších vědeckých teorií
I na první pohled šílené teorie v sobě mohou mít zrnko pravdy. Například velký třesk, který dnes přijímá většina teoretických fyziků, při svém zrodu vyvolával smích podobně jako Darwinova evoluční teorie. Podívejte se na hitparádu bláznivých teorií.


Virtuální kanceláře - seznamVirtuální kanceláře - seznam
Virtuální kanceláře šetří peníze na zařízení vlastní kanceláře a administrativní pracovníky. Neuteče Vám pošta, zároveň můžete dělit práci od bydlení a zachovat si soukromí. Jako jediní zde nabízíme kompletní seznam virtuálních kanceláří v ČR!


TED: Zcenzurovaný projev Grahama Hancocka	TED: Zcenzurovaný projev Grahama Hancocka
Spisovatel Hancock pronesl na konferenci TEDx v Londýně v lednu 2013 řeč s názvem VÁLKA O VĚDOMÍ a byl zcenzurován. Neřekl nic špatného – ale mluvil otevřeně o současné společnosti a halucinogenních šamanských rostlinách. Někomu se to nelíbilo.


Fenomén: Předtucha smrti Fenomén: Předtucha smrti
Historek o předtuše smrti existuje nespočetně. Smrt je záhadný fenomén, se kterým se pojí podivné věci mezi nebem a zemí. Jednou z těch podivných věcí je předtucha. Včetně 11. září 2001...


S rakovinou lze bojovat změnou jídelníčku!S rakovinou lze bojovat změnou jídelníčku!
Příběh Angličanky, která se poprala úspěšně s rakovinou změnou svého jídelníčku, měl neblahé pokračování. Zhoubné bujení buněk ji znovu ohrozilo. Jane Plantová napsala novou knihu.


Patomský kráter - další mimozemská záhada?Patomský kráter - další mimozemská záhada?
Připomeňme si, že původ objektu neobvyklého charakteru, nacházejícího se na dalekém severu v Irkutském regionu, v pusté tajze oblasti Bodajbo, pronásledoval vědce několik desetiletí.


Jak si představit nepředstavitelný dluh USA?Jak si představit nepředstavitelný dluh USA?
Představte si, že dluh USA je větší, než hodnota všech firem v indexu S&P 500. A pár dalších příkladů, jak si představit nepředstavitelné. Aby 20 bilionů dolarů nebylo jen absurdním číslem, které navíc dramaticky poroste!


Fenomén samovolného vzníceníFenomén samovolného vznícení
Vypadá to, jako tuctová scéna z Hollywoodu. Z ničeho nic z člověka vyšlehne plamen a během chvilky z něj zbude pouze hromádka doutnajícího popelu. Tohle ale není film. Je to oficiálně potvrzená realita, která nemá dosud jasnou příčinu...


Za zkázu Titanicu může Slunce s MěsícemZa zkázu Titanicu může Slunce s Měsícem
Podle další teorie může za potopení Titanicu působení Slunce a Měsíce.


Třetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismusTřetí cesta žurnalistiky: CPM hyenismus
Díky sociálním sítím a absenci skutečných celebrit hýbe nejen českým mediálním prostorem nový fenomén, který jsme nazvali CPM hyenismus.


Konspirační teorie – Ježíš KristusKonspirační teorie – Ježíš Kristus
Byl to americký spisovatel Dan Brown, kdo oživil myšlenku, že Ježíš nebyl svatý, ale měl ženu a děti. Teorií kolem křesťanského Mesiáše je však více.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí