internetWEEK.cz menu TOPlist
Petr Chobot o andském šamanismuPetr Chobot o andském šamanismu
Šamanské poznání z And je pozoruhodné v oblasti léčení, práce s energií, při poznání minulých životů i smyslu života současného.


Všechno o neandertálcíchVšechno o neandertálcích
Informace o našich prehistorických bratrancích neandertálcích se každým výzkumem rozšiřují a obohacují. Z nejnovějších informací jsme vytvořili obraz, jaký tento člověk byl a jak žil. Záhady ovšem zůstávají.


Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!
Budoucnost je téměř vyřešená, jen chtít. Nesdílím proto názory dnes již exprezidenta Václava Klause, přestože ve svých tvrzeních má bohužel pravdu. Ekologie musí být postojem. Co můžeme každý udělat?


Za zkázu Titanicu může Slunce s MěsícemZa zkázu Titanicu může Slunce s Měsícem
Podle další teorie může za potopení Titanicu působení Slunce a Měsíce.


Zajímavé sociální experimentyZajímavé sociální experimenty
Zkoumat život malé skupiny vystavené izolaci, hladu, nedostatku kyslíku nebo třeba vlivu drog, je snem mnoha vědců ale i vojáků. Některé sny se staly skutečností.


Fantomová bolestFantomová bolest
Pro většinu z nás, se jedná o záhadný název. Pro ty, kteří si jí prochází, se stala noční můrou. Je skutečně možně mít cit v končetině, která dotyčnému byla amputována? Podle výpovědi postižených, je!


Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu Svět v roce 2100: populační exploze černého kontinentu
Populační divize OSN nedávno zveřejnila nové odhady vývoje lidské populace. Zatímco v západním světě ale také v Asii bude počet obyvatel klesat, Afriku čeká populační exploze. Možná dokonce největší v lidských dějinách.


Noam Chomsky - 10 strategií manipulaceNoam Chomsky - 10 strategií manipulace
Profesor lingvistiky Noam Chomsky sestavil seznam deseti nejběžnějších a nejefektivnějších strategií využívaných médii k manipulaci veřejnosti.


Biopotraviny: mýty a faktaBiopotraviny: mýty a fakta
Mnoho z nás si kupuje biopotraviny. Domníváme se, že jsou lepší, než obyčejné potraviny. Nemýlíme se však? Zde najdete mýty a fakta, která vám prozradí pravdu o biopotravinách.


Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...Oblast 51 - expedice na místo, které již alespoň existuje...
Přestože je oblast 51 jedním z nejznámějších míst světa, málokdo zná jeho pravý účel. Možná právě toto tajemství přitahuje tolik pozornosti. Je v tom záměr? Vydejte se s námi na zajímavou expedici...


Seismolog tvrdí: Věže WTC 11. září 2001 byly řízeně odpálenySeismolog tvrdí: Věže WTC 11. září 2001 byly řízeně odpáleny
Ozval se další vědec a tvrdí, že k sesunu věží Světového obchodního centra nemohlo dojít tak, jak tvrdí oficiální vyšetřovací verze o událostech z 11. září.


Rozhovor s Dianou Klibániovou, slečnou,  která si prošla peklem!Rozhovor s Dianou Klibániovou, slečnou, která si prošla peklem!
Když jsme zdraví, málokdo z nás si dokáže představit, že by se náš život mohl změnit během chvilky v holý boj. Dianě se to stalo. Byla jí diagnostikována rakovina kosti.


Nejdřív sex, potom možná vztahNejdřív sex, potom možná vztah
Když někoho potkáte, zkusíte si domluvit rande. Vídat se, poznávat, začít spolu chodit. A potom možná dojde na sex. Nebo někoho potkáte, dojde na sex, nezávazně se scházíte a možná nakonec spolu začnete chodit….


Příběh, který dobyl svět: školní revoluce mezi odpadky Příběh, který dobyl svět: školní revoluce mezi odpadky
Mexiko je jedním z hlavních vývozců telenovel na světě. Příběh je obvykle stejný: jak chudá dívka často bez rodiny ke štěstí přišla. Jednou za čas se ovšem může podobný příběh odehrát i v reálném životě. A není k tomu potřeba ani šílené zápletky.


Toulkami za nejtajemnějšími místy ČeskaToulkami za nejtajemnějšími místy Česka
Česko je krásná země a vědí to všichni. Cizinci se sem rádi vrací. Kromě krásných krajin, žen, dobrého piva a památek v Česku můžeme najít i mnoho tajemných míst. Vydejme se po stopách těch nejtajemnějších společně.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí