internetWEEK.cz menu TOPlist
Čeští vědci našli originální recept na přípravu nových antibiotikČeští vědci našli originální recept na přípravu nových antibiotik
Současná antibiotika zabírají čím dál méně. V centru Biocev však vědci našli způsob, jak urychlit evoluci přírodních procesů a získat nová silná antibiotika.


Schumannova rezonance – tlukot srdce ZeměSchumannova rezonance – tlukot srdce Země
Bývá nazývána tlukot srdce Země a je spojována s léčením, duchovní transformací a zrychlováním času


Podnikejte jednodušePodnikejte jednoduše
Složitost komplikuje podnikání. Co se dá zjednodušit? Všechno, co otravuje Vaše zákazníky i spolupracovníky. A nakonec i Vás. A jak praví klasik: co neumíš jednoduše vysvětlit, tomu nerozumíš...


Terraformace Marsu je možná o něco reálnějšíTerraformace Marsu je možná o něco reálnější
Hlavním rozdílem mezi Zemí a Marsem je magnetické pole, které chrání naši planetu před kosmickým zářením. Vědci nyní zjistili, jak jednoduše udělat ochranný štít. Třeba pro Mars!


Nebojte se létání!Nebojte se létání!
Podle přepisů komunikace mezi piloty a dispečery je létání velká legrace. Věřte, zasmějete se...


ChemtrailsChemtrails
Za některými letadly v určitě výšce vznikají z povrchu dobře viditelné bílé stopy. Ve většině případech se jedná pouze o vodu či vodní páry, někdy se však může jednat i o vysoce nebezpečné látky.


Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!Dvacet věcí, které dnešní mladí nechápou. Dejte jim TOTO přečíst!
Dvacet věcí pro dvacetileté od Jasona Nazara. Rady se mohou hodit jak začínajícím podnikatelům, tak úplně všem, kteří stojí na startu do života plného výzev a chtějí dosáhnout úspěchu.


Kulový blesk: záhada trváKulový blesk: záhada trvá
Za posledních dvacet let se věda s kulovým bleskem posunula o pár kroků kupředu. Ale stále zůstává více otázek, než je odpovědí. Co tedy s jistotou víme?


Únos desítek tisíc ČechoslovákůÚnos desítek tisíc Čechoslováků
Ve druhé polovině 40. let minulého století náhle mizí desetitisíce československých občanů. Data narození známe, data úmrtí nikoliv. Kam se ztratili, nikdo neví. Vydejme se po stopách jejich únosů!


Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!Ekologie není sprosté slovo, pane Klaus!
Budoucnost je téměř vyřešená, jen chtít. Nesdílím proto názory dnes již exprezidenta Václava Klause, přestože ve svých tvrzeních má bohužel pravdu. Ekologie musí být postojem. Co můžeme každý udělat?


Závist: zakuklená nenávist, znamení neúspěchuZávist: zakuklená nenávist, znamení neúspěchu
Sedm smrtelných hříchů: pýcha, lakota, hněv, smilstvo, obžerství, lenost a závist. Který z nich napáchal v naší historii největší paseku?


Záhadní staří KréťanéZáhadní staří Kréťané
Odkud se vzali a jak mohli na skalnatém ostrově uprostřed Středozemního moře vytvořit původní obyvatelé Kréty skvělou civilizaci před několika tisíci lety? To člověka napadne, když navštíví tento středomořský ostrov.


Když se řekne Manhattanhenge Když se řekne Manhattanhenge
Čtyřikrát do roka nabízí ulice New Yorku nevšední podívanou, kterou místní nazývají Manhattanhenge. Jde o zvláštní postavení Slunce v ulicích města, které nikdy nespí…


Mars Curiosity: Konečně senzace!Mars Curiosity: Konečně senzace!
Na fotografii, kterou odeslala sonda Curiosity z Marsu, je patrný lesklý kovový předmět, který působí dojmem, že nevznikl přírodním procesem. NASA si ho nevšimla.


Vědci prý našli v atmosféře mimozemský životVědci prý našli v atmosféře mimozemský život
Britští vědci tvrdí, že našli mimozemský život. Za objevem není kosmická sonda na Marsu nebo lovci UFO ale stratosférický balon.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí