internetWEEK.cz menu TOPlist
Cukrovarnický průmysl si koupil vědce, aby manipulovali výživová doporučeníCukrovarnický průmysl si koupil vědce, aby manipulovali výživová doporučení
Vědci z Harvardu byly zaplaceni za bagatelizaci vlivu cukrů na srdeční onemocnění. Je to již přes 50 let. Ale vliv jejich výživových doporučení je vidět i v současnosti. Zřejmě stojí i za dnešní epidemií obezity. Jak je to tedy s cukry?


Radarové záběry UFO u komety ISON jsou podvrhRadarové záběry UFO u komety ISON jsou podvrh
Na internetu se objevilo video, které má na snímcích z čínského radioteleskopu zachycovat kometu ISON a poblíž ní UFO. Záběry jsou ovšem podvrhem a to navíc ne moc povedeným.


10 nejpodivnějších náhod v historii10 nejpodivnějších náhod v historii
Náhody fascinují člověka od nepaměti bez ohledu na to, zda jsou pozitivní nebo negativní. Nad následující hitparádou mysteriózních souher opravdu chvílemi zůstává rozum stát.


Tajemné zvuky země - vědecké teorieTajemné zvuky země - vědecké teorie
Dobrý začátek pro death metal, konec světa, apokalypsa – tak to popisují lidé, kteří to slyší. HAARP, posun zemských desek nebo konec světa? Existuje nějaké prozaické vysvětlení?


Autor knih o konspiraci 11. září zastřelenAutor knih o konspiraci 11. září zastřelen
Phillip Marshall, bývalý pilot CIA a DEA, který ve svých knihách psal, že útoky z 11. září 2001 zorganizovala vláda USA společně se Saúdskou Arábií, byl nalezen zastřelen. O život přišly násilně také jeho dvě děti.


Vědci vidí ve 3D skrz zeď. Jednoduše s drony a WI-FIVědci vidí ve 3D skrz zeď. Jednoduše s drony a WI-FI
Technologie je navíc velmi jednoduchá a levná. Záchranáři, archeologové a jistě i vojáci mohou jásat.


ABECEDA PODNIKÁNÍ - škola úspěchu - kompletních 10 kapitol, exkluzivně zde!ABECEDA PODNIKÁNÍ - škola úspěchu - kompletních 10 kapitol, exkluzivně zde!
Chcete dosáhnout úspěchu ve všem co děláte? Ve všech oblastech Vašeho života? Chcete vydělávat nejen peníze, ale i čas? Tak nečtěte. Vnímejte! Život je nejvyšší univerzitou... Učte se z chyb a úspěchů druhých!


Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!Meruňky a rakovina? Pozor na otravu!
Kde se berou informace o zázračných lécích na rakovinu? Tají je farmaceutické koncerny, aby vydělávaly biliony dolarů? Mezi zázračné léky mají patřit jádra z meruněk, jenomže jejich nadměrná konzumace může být nebezpečná!


Zajímavé sociální experimentyZajímavé sociální experimenty
Zkoumat život malé skupiny vystavené izolaci, hladu, nedostatku kyslíku nebo třeba vlivu drog, je snem mnoha vědců ale i vojáků. Některé sny se staly skutečností.


Vědci se zavrtali do kráteru Chicxulub, který stál u konce dinosaurůVědci se zavrtali do kráteru Chicxulub, který stál u konce dinosaurů
Vědci provedli vrty v kráteru Chicxulub a dostali se k horninám, které by se měly nacházet v mnohem větší hloubce.


West Nile Virus - BIO konspirace nebo BIO terorismus? West Nile Virus - BIO konspirace nebo BIO terorismus?
Objevil se další smrtící virus. Vyhlásila nám příroda válku? Soudruzi někde udělali chybu? Nebo je zápodonilská horečka nástrojem řízeného snižování počtu lidstva? Nebo jde o teroristický útok na USA?


Brána do peklaBrána do pekla
Kráter na území Turkmenistánu je nepochybně jedním z nejzajímavějších míst na světě. Zahrál si například v reportážích o dopadu meteoritu v Rusku.


Oblast 51 - výzkum mimozemských civilizací?Oblast 51 - výzkum mimozemských civilizací?
Každý kdo se alespoň minimálně zajímá o UFO či konspirační teorie, jistě již několikrát slyšel o zařízení zvaném Area 51 neboli Oblast 51. Jedná se o obyčejnou vojenskou základnu nebo zde probíhají tajné výzkumy?


Sedm novodobých sociálních třídSedm novodobých sociálních tříd
BBC provedla velký průzkum a rozdělila společnost do sedmi nových sociálních tříd, které ani zdaleka neodrážejí pouze příjmovou a majetkovou stránku.


Úchvatná videa: Země z vesmíru, vesmír ze ZeměÚchvatná videa: Země z vesmíru, vesmír ze Země
Na internetu se potuluje řada fascinujících videí, které zachycují krásy vesmíru ze zemského povrchu nebo z paluby Mezinárodní kosmické stanice. Vybrali jsme některá z těch nejlepších.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí