internetWEEK.cz menu TOPlist
Jak ovládnout lidstvo?Jak ovládnout lidstvo?
Kontrolou potravin lze ovládat lidstvo...


Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!Supervulkány – sopky, které mohou zničit svět!
Jsou obrovské. Když přijde jejich čas, chrlí mnoho žhavé lávy a mračna popela. Nezastaví je vůbec nic, ničí vše živé i neživé. Jsou ale také schopné něčeho mnohem horšího, zahubit svět!


Proč vlastně chodíme spát? Proč vlastně chodíme spát?
Létáme do vesmíru, necháváme srážet elementární částice, ale o sobě sama toho víme zatím velmi málo. Napadlo vás vůbec, proč chodíme večer spát?


Co se stalo 11.září 2001Co se stalo 11.září 2001
11. září 2001 - Teroristé unáší 4 dopravní letadla, která navedou do dvou budov WTC, po nárazu obě budovy padají k zemi. Všichni věří, že je to dílo teroristů, ale fakta napovídají něco jiného...


Videa: smolný den ženVidea: smolný den žen
Dali jsme dohromady pár vtipných videí, ve kterých nemělo něžné pohlaví zrovna dobrý den.


Fascinující možnosti DNAFascinující možnosti DNA
Kosti z jednoho prstu a zubu odkrývají nečekané souvislosti. Pračlověk žijící v jeskyni na Sibiři měl předky, kteří se mísili s australskými domorodci. Denisované a aboriginci jsou příbuzní.


Fenomén týrání dětíFenomén týrání dětí
Kuřimská kauza, vlčí děti, v sedmi letech vážil třináct a půl kilogramu a musel chodit po připínáčcích, matka vázala dítě na psí vodítko…To je jen ukázka teroru, který se každý den děje na těch nejvíc bezbranných – dětech. Ptám se, proč?


Bermudský trojúhelník: Let číslo 19Bermudský trojúhelník: Let číslo 19
Zmizení celé letky Avengerů a pátracího letadla v jediném dni v roce 1945 je nejznámějším příběhem Bermudského trojúhelníku. Ztratilo se šest letadel...


Reinkarnace: 10 pozoruhodných minulých životů Reinkarnace: 10 pozoruhodných minulých životů
Když tělo zemře, duše se znovuzrodí v novém. Řada lidí si na své minulé životy pamatuje. Přinášíme deset velmi pozoruhodných příběhů reinkarnace...


Emma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyněEmma Allen: Timelapse evoluce na obličeji umělkyně
Britská umělkyně přemalovala svůj obličej 1250krát. Aby ukázala evoluci života a svůj pohled do lidského budoucna. Toto video však není jejím prvním počinem. Jednou zestárla a umřela, aby se znovu narodila. A věnuje se také chvályhodným tématům…


Negativní pocity kradou naše zdraví!Negativní pocity kradou naše zdraví!
Často na nás všechny působí v životě negativní vlivy. Možná máme pocit, že přejdou a my se z nich otřeseme, ale ve skutečnosti se negativní vlivy odráží na naší duši a ta vysílá signály do celého těla v podobě nemocí, to se nazývá etikoterapie.


Neuvěřitelný svět tajných společenstvíNeuvěřitelný svět tajných společenství
Od počátku civilizace osnovali mocní spiknutí, aby pozměnili běh dějin podle svých přání. Doporučujeme, velmi zajímavé video...


Komentář: stavba ISS byla chyba, měli jsme letět na MěsícKomentář: stavba ISS byla chyba, měli jsme letět na Měsíc
Každých 90 minut obletí Zemi ve výšce kolem 360 kilometrů. Je největší stavbou, která kdy byla ve vesmíru postavena. Jsou ale prostředky vložené do Mezinárodní kosmické stanice efektivní? Má provoz tak velkého komplexu smysl?


Skryté poselství dolarové bankovkySkryté poselství dolarové bankovky
Všechny měny na světě mají svůj určitý význam. Jsou na nich zobrazeny osobnosti, či znaky země. Jednodolarová bankovka má však skrývat něco víc!


Recenze: Anitu Moorjani vyléčila smrtRecenze: Anitu Moorjani vyléčila smrt
Světový bestseller Anity Moorjani přináší nejen její pohled za dveře smrti a zázračné uzdravení z rakoviny, ale v neposlední řadě i její filosofii, ke které se díky utrpení a setkání se smrtí propracovala.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí