internetWEEK.cz menu TOPlist
Ostrov Giftun - egyptský ráj na ZemiOstrov Giftun - egyptský ráj na Zemi
Vábí vás průzračná voda, nekonečné množství různých ryb, bílý písek, žhavé africké slunce a kolem vás jen moře? Vydejte se s námi na pustý ostrov Giftun a splňte si svůj sen o navštívení ráje.


Mimozemský původ lidské DNA?Mimozemský původ lidské DNA?
Skupina výzkumníků pracujících na Projektu lidského genomu údajně učinila ohromující objev: tzv. nekódující sekvence lidské DNA jsou genetickým kódem mimozemských životních forem. Zapátrali jsme po původu této informace.


Slovenského vojáka propustili kvůli větě na FacebookuSlovenského vojáka propustili kvůli větě na Facebooku
Slovenská média řeší případ vojáka, kterého po dvanácti letech vzorné služby propustili kvůli jedné větě na sociální síti.


Jsme na stopě záhady kulového blesku?Jsme na stopě záhady kulového blesku?
Objeví se bez varování, vyvolá paniku, občas něco zničí a přivolá reportéry TV Nova. To je kulový blesk. Mimořádně vzácný a záhadný úkaz. Díky čínským vědcům jsme teď ale blíže k odhalení jeho tajemství.


Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu Saúdská Arábie: roky věznění a smrt za názor na internetu
Příběh saudskoarabského bloggera Raífa Badawího se vrací na scénu. Ve hře je opět trest smrti za několik vět na internetové síti.


Fantomová bolestFantomová bolest
Pro většinu z nás, se jedná o záhadný název. Pro ty, kteří si jí prochází, se stala noční můrou. Je skutečně možně mít cit v končetině, která dotyčnému byla amputována? Podle výpovědi postižených, je!


Velké konspirační teorie: HAARPVelké konspirační teorie: HAARP
HAARP – pole neškodných antén na výzkum ionosféry, nebo zbraň na katastrofy?


Project Camelot: Pravda za MatrixemProject Camelot: Pravda za Matrixem
Tajná vláda, Tajný vesmírný program a jiné Černé projekty jsou tématy článku od Kerry Cassidy (Project Camelot). Tajná vláda podle ní vytváří jakousi paralelní civilizaci, která disponuje obrovskými zdroji a nikomu není odpovědná.


Mamuty vyhubila klimatická změnaMamuty vyhubila klimatická změna
Vymření gigantických savců způsobil nedostatek výživných rostlin v době ledové. Za mamutí apokalypsu nemůže pračlověk, ale klimatická změna.


Vikingové se oháněli mečem, jaký neměl obdobyVikingové se oháněli mečem, jaký neměl obdoby
Meč Ulfberht, který uměli vykovat Vikingové mezi lety 800 a 1000 našeho letopočtu, je tak kvalitní, že to archeology ohromilo.


Extrémní místa ve vesmíru, na kterých může být životExtrémní místa ve vesmíru, na kterých může být život
Občas to vypadá, že astronomové hledají mimozemský život až příliš podobný tomu pozemskému. Velmi vášnivé diskuse se však vedou také okolo možnosti života na místech, kde byste dovolenou trávit nechtěli.


Zápas andělů a démonůZápas andělů a démonů
Prý existují dobří andělé. Ti se nás snaží chránit, drží určitý řád, poté ale také existují zlí, kterým se říká démoni. Mezi anděly a démoni však vznikají nešvary. Mají se totiž o nás prát!


Žijeme v Matrixu?Žijeme v Matrixu?
Možná je náš vesmír jenom dokonalá simulace nějakého superpočítače a my jsme její součástí. Koncept falešné reality zkoumá švédský fyzik Silas Beane.


Záhadní pravěcí tvorové ožívají!Záhadní pravěcí tvorové ožívají!
Na naší planetu kdysi dávno dopadl asteroid obřích rozměrů a všechny dinosaury a jiná pravěká zvířata zahubil. Takto by to mělo být. Co když se ale přizpůsobili změnám a kdesi v hlubokých pralesích a vodách žijí dodnes?


Mají zvířata duši, nebo ne?Mají zvířata duši, nebo ne?
Již léta se mezi lidmi vedou dohady, zda zvířata mají duši. Dle jedné strany se jedná o živého tvora, který rozhodně duši musí mít, dle druhé strany zvířata zkrátka duši nemají. Jak to tedy je?


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí