internetWEEK.cz menu TOPlist
Vědecký výzkum UFO v NorskuVědecký výzkum UFO v Norsku
Vesnici Hessdalen ve středním Norsku by nikdo neznal, kdyby nebylo extrémního výskytu podivných létajících světel v jejím okolí. Začalo to již před třiceti lety. A světelné manévry pokračují dodnes.


Nesnadný den Marka OwenaNesnadný den Marka Owena
Tak konečně vyšly memoáry jednoho z členů americké speciální jednotky, který se zúčastnil vojenské akci proti bin Ládinovi. Nakladatel chtěl potenciální bestseller s názvem „No Easy Day“ vrhnout na trh až 11. září, ale nakonec to urychlil.


Je možná reinkarnace?Je možná reinkarnace?
Zážitky vysvětlované reinkarnací mají vždy velmi podobný scénář. Nějaká osoba si vzpomíná na dřívější život, na podrobnosti z tohoto života, o kterých by neměl dotyčný nic vědět. Je vůbec něco takového možné?


Prohlédněte si ISS ve Street ViewProhlédněte si ISS ve Street View
O Mezinárodní vesmírné stanici se toho u nás dozvíte hodně. Nyní Vás můžeme pozvat dovnitř na virtuální prohlídku!


Atlantida podle Iva WiesneraAtlantida podle Iva Wiesnera
Ivo Wiesner patřil mezi atlantology, kteří systematicky zkoumají všechny dostupné prameny a jdou svou vlastní cestou. Výsledkem jeho alternativního bádání je obraz historie, která s oficiální vědou nemá téměř nic společného...


Tajemné zvuky Země: nové teorie a velká video galerie Tajemné zvuky Země: nové teorie a velká video galerie
Země podle vědců vydává zvuky neustále. Jsou však běžně nepostřehnutelné pro lidské ucho. Říkají jim hukot Země. Čím dál častěji však vycházejí na povrch slyšitelně a v melodiích...


James Cameron: simulace potopení TitanicuJames Cameron: simulace potopení Titanicu
Režisér filmu Titanic, James Cameron, připravil ke stému výročí první a zároveň poslední plavby, simulaci potopení této zřejmě nejslavnější lodě v historii.


Pozitivním myšlením k úspěchuPozitivním myšlením k úspěchu
Většina malých podnikatelů vidí sklenici jako napůl plnou. Na horské dráze podnikání mezi startem nové firmy a jejím uvedením do běhu je to opravdu jediný způsob, jak přežít a růst.


Autor knih o konspiraci 11. září zastřelenAutor knih o konspiraci 11. září zastřelen
Phillip Marshall, bývalý pilot CIA a DEA, který ve svých knihách psal, že útoky z 11. září 2001 zorganizovala vláda USA společně se Saúdskou Arábií, byl nalezen zastřelen. O život přišly násilně také jeho dvě děti.


Island – je po revoluciIsland – je po revoluci
Sledovali jsme politický vývoj na Islandu s velkým zájmem. Reprezentoval národní odpor malého evropského národa proti zkorumpovaným politikům a nadnárodním bankám.


Analýza mysli pro lepší budouctnostAnalýza mysli pro lepší budouctnost
Alkohol, tabák nebo tučná jídla jsou jistě negativní návyky. Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak váš život ovlivňují mentální návyky?


Astrální cestování pro začátečníkyAstrální cestování pro začátečníky
Češi se začínají zajímat o záhadný jev, kterému se říká astrální cestování či zážitek opuštění těla. Návod pro začátečníky o tento druh vystoupení éterického těla z fyzického napsala Američanka Elizabeth Joyce.


Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe? Kam zmizeli stavitelé z Göbekli Tepe?
Stavitelé nejstarší svatyně na světě zmizeli beze stopy. Existují náznaky, že vyrazili na hodně dlouhou pouť a jejich potomci se dostali na místa vzdálená od Evropy tisíce kilometrů.


Projděte se ulicemi opuštěného okolí Fukušimy Projděte se ulicemi opuštěného okolí Fukušimy
Google pořídil snímky v městě duchů, jak by se mohlo překřtít japonské město Namie-machi , které je už více než dva roky opuštěné po havárii v nedaleké jaderné elektrárně Fukušima.


Jak se připravit na ayahuaskuJak se připravit na ayahuasku
V posledních letech se z amazonské liány známé jako ayahuaska stává v Čechách téměř módní záležitost a není nutné pro ni jezdit do Amazonie. Vyzkoušel jsem a předávám pár zkušeností pro ty dobrodruhy, kteří do toho také chtějí jít.


Více článků: Další články


 



COPYRIGHT © B.I.B. - Beach Internet Business spol. s r.o.

PRG | CS | EU | Kopírování zakázáno!

Nepoužíváme cookies. Ale služby třetích stran ano (Google, Seznam, Facebook, TopList).
Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte ukládání cookies ve svém prohlížeči!

internet week pozadí